Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ


ΟΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Αφού πρώτα ρήμαξαν τα πάντα στο ΔΑΣΑΚΙ , ο Δήμος Αλμωπίας σκέφτεται να ζητήσει την παραχώρηση όλης της έκτασης από το Δασαρχείο.

Στόχευση της Δημοτικής Αρχής,σύμφωνα με  δελτίο τύπου του δημάρχου, είναι η δημιουργία ενός χώρου αναψυχής, αθλητικών δράσεων και περιπάτου, ώστε το Δασάκι να αποκτήσει ξανά την παλιά του αίγλη και να μετατραπεί ξανά σε έναν πνεύμονα πρασίνου για όλο τον κόσμο.
Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε προσωπικά να αξιοποιηθούν 70.000 ευρώ στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2019, με σκοπό την εγκατάσταση φωτισμού, τη συντήρηση των πλακόστρωτων, τη δημιουργία χώρων παιχνιδιού, άθλησης και αναψυχής και την τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού, όπως παγκάκια και κάδους απορριμμάτων στον συγκεκριμένο χώρο.
Πρόκειται για έναν σχεδιασμό, που θα χαρίσει στην πόλη της Αριδαίας έναν χώρο που θα δώσει διέξοδο σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, σε συνδυασμό και με το Ανοιχτό Θέατρο, που συντηρήθηκε από τη σημερινή Δημοτική Αρχή μετά από αρκετά χρόνια που παρέμενε κλειστό.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη με τη συνδρομή του Δασαρχείου, ο καθαρισμός της έκτασης στο Δασάκι και τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα θετικά.

Ένα ακόμα παραμύθι αρχίζει να αφηγείται η δημοτική αρχή , εν όψει των δημοτικών εκλογών . Ευλογα αναρωτιέται ο καθένας γιατί δεν τα έκανε όλα αυτά ως τώρα; Ποιον τελικά κοροϊδεύουν;

1 σχόλιο:

  1. Μα, τι πιο φυσικό! Αφού αρίστευσαν πέρσι με την αποψίλωση του παρακείμενου ποταμού, τώρα έρχονται να κάνουν και πρακτική με το ίδιο το Δασάκι για να πάρουν και μεταπτυχιακό! Ελπίζουμε μόνο στο διδακτορικό τους να μην περιλαμβάνεται όλη η Αλμωπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)