Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Το απόγευμα η κηδεία του Σάββα Θωμαϊδη στην Πιπεριά




Στις 6 το απόγευμα στον Ιερό   Ναό   Εισοδίων  της Θεοτόκου  στην Πιπεριά  θα γίνει η εξόδιος ακολουθία  για τον Σάββα Θωμαϊδη ,28 χρονών που έχασε την ζωή του χθες στο Αποστακτήριο της οικογένειας στην Πιπεριά , από αναθυμιάσεις .

 Η ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
Σήμερα (13 Σεπτεμβρίου 2018) και περίπου στις 11.10 ώρα σε περιοχή της Αλμωπίας, 28χρονος ημεδαπός, κατά τη διάρκεια εργασιών ανάδευσης μούστου σε οινοποιείο ιδιοκτησίας του, έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, όπου και κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.


 Το 2016, ο Σάββας Θωμαΐδης ολοκληρώνοντας της σπουδές του στον αμπελουργικό, οινοποιητικό και αποστακτικό τομέα και με τη συνδρομή του αδερφού του, φαρμακοποιού Θωμαΐδη Σωτήρη δημιούργησε το οινοποιείο (τρίτη γενιά).

Το1936, ότο παπούς του Σωτήρης Θωμαΐδης  (πρώτη γενιά) ξεκίνησε να πουλάει τα σταφύλια του αμπελώνα του. Το 2005, ο  πατέρας του Τάσος ς Θωμαΐδης (δεύτερη γενιά) ίδρυσε το παραδοσιακό αποστακτήριο της οικογένειας με το οποίο άρχισε σταδιακά να αξιοποιεί μέρος της ιδιόκτητης παραγωγής παράγοντας τσίπουρο υπό το καθεστώς του διήμερου αποσταγματοποιού.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)