Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Καλημέρα στους καταληλότερους



Την δική τους καλημέρα
στους «καταληλότερους» και δυναμικότερους του Δήμου Αλμωπίας , στέλνουν πολίτες  μέσω του διαδικτύου. Σαφέστατα αποδεικνύουν στη πράξη ότι είναι οι καταληλότεροι να τα κάνουν όλα μαντάρα. Αυτή τη φορά τα χαιρετίσματα από το τουριστικό Λουτράκι που αστράφτει από καθαριότητα,.

8 σχόλια:

  1. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ?ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ.ΠΟΙΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΑΥΤΟΣ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.ΑΦΗΣΑ ΔΗΛ.ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΑ ΕΓΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κάδοι είναι ανάποδα γιατί είναι τρύπια,όπως και ο δήμαρχος μας

      Διαγραφή
    2. 4:26 ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΝ.

      Διαγραφή
  3. άγνωστε αναγνώστη 4:26 μμ Αν τον είχες εσύ στην δουλειά σου Θα τον κρατούσες ή θα τον έστελνες στο σπίτι του ; για την κατάντια μας σίγουρα δεν φταίμε εμείς όπως γράφεις αλά εσείς οι νταβατζήδες του Δημάρχου ,εσείς που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να διαμαρτυρηθεί ? ναι για αυτό το χάλι εκτός απο τον Δήμαρχο δεν φταίει κανένας άλλος, ράψτω λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας πληροφορήσουμε τους καλοθελητές πως οι φωτογραφίες αποτελούν μόνιμη εικόνα στο κεντρικότερο σημείο του Λουτρακίου.
    Όταν αυτοί παραγεμίζουν λογικό είναι τα σκουπίδια να σκορπίζονται από τα εγκαταλελειμμένα αδέσποτα για τα οποία επίσης αδιαφορεί ο Δήμος.
    Η εικόνα του Δήμου στα μάτια του τουρίστα είναι οικτρή. Από τη μια τα σκουπίδια που καθυστερούν καθημερινά να μαζευτούν κι απ' την άλλη τα αδέσποτα που καθημερινά βολτάρουν απ΄το χωριό στα λουτρά ψάχνοντας για φαγητό.
    Χρειάζεται πολύ μυαλό για να σκεφτεί κάποιος ότι υπάρχουν σημεία του Δήμου άμεσης προτεραιότητας στην αποκομιδή των σκουπιδιών;
    Το παραμελημένο Λουτράκι καλά έκανε και γελούσε όταν άκουγε τις φρούδες υποσχέσεις στα Ποζαρίτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ? ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ. ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ? ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.

      Διαγραφή
    2. Μάλλον δεν διάβασες σωστά. Την αδιαφορία του Δήμου για τα αδέσποτα καταγγέλω αν δεν κατέστη σαφές.

      Διαγραφή

(3)