Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Ετοιμάζονται οι μπάρες στα Λουτρά Πόζαρ



 Παρελθόν αναμένεται να αποτελεί σύντομα η ελεύθερη είσοδος στην λουτρόπολη του Πόζαρ.

Οι φημολογίες, που έγιναν στην συνέχεια  πληροφορίες , επαληθεύονται πλήρως. Ή δη όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες ετοιμάζονται ο μπάρες. Μένει τώρα να επαληθευθούν οι πληροφορίες που φέρουν την αλλαγή του καταστατικού να φύγει  η πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από το Λουτράκι. Άλλωστε αποδείχτηκε  τελείως  αμελητέα στη λήψη των αποφάσεων .

5 σχόλια:

  1. Και είναι και ηλεκτρονικές. Θέλω να δω τι θα κάνει... Θα δώσει κάρτες ελεύθερης εισόδου σε όλους τους Άλμωπες;
    Όσο για την παρουσία των Λουτρακιωτών στο ΔΣ το λέμε τόσο καιρό... αν δεν ξεσηκωθούν να πάρουν το θέμα σοβαρά, ας χαιρετίσουν τα Λουτρά που χάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τόν μαλακές να κάνει ότι θέλει να πουλά να νοικιάζει να ξεζουμιζει τούς τουρίστες.... Αφήστε τόν ένα φθηνό προορισμό να τον καταντήσει ακριβω Είδη τούς βαράει στίς πισίνες τις βρομικες μέσα.Κανονιστε μη σάς γυρίσουν την πλάτη και αλλάξουν προορισμό καηκατε όλοι μαζί μετά.Αυτος σε λίγες μέρες θα πάει σπιτάκι τού να μετράει τα λεφτά τού πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτα έφυγαν οι λουόμενοι.
    Έμειναν τα μονοήμερα κοινώς το έκαναν γ....στρώνα!
    Τώρα διώχνουν και τα λεωφορεία.
    Δεν σκέφτηκαν επίσης ότι οι κάμερες στις μπάρες καταγράφουν και όσους δεν θέλουν να καταγραφούν... αυτούς δλδ που έρχονται επειδή είναι γ....στρώνας.
    Δεν μπορεί να είναι τόσο ανεγκέφαλοι, επίτηδες το κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρέ μπινο μέχρι το Μάιο θα είσαι μετά της μπάρες που έβαλες στο γαρεφι θα της πάμε. θα στείλουμε κ το συμβούλιο του Λουτρακίου που συνφωνησε κ το ψήφισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι στο Γαρεφι στό σπίτι τού μπροστά στην Αριδαία εκεί μπροστά στο πάρκινγκ τού ο άσχετος......

      Διαγραφή

(3)