Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Βαριές καμπάνες περιμένουν τον Δήμο Αλμωπίας






Με βαριές τιμωρίες κινδυνεύει ο Δήμος
Αλμωπίας για όσα διαδραματίστηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας  τη Τετάρτη που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή της συνεδρίασης και την επέμβαση της αστυνομίας. Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο γνωστός διαιτητής Γιώργος Μιχαηλίδης ο οποίος  υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Αριδαίας  και ήταν επικεφαλής  της ομάδας άμεσης επέμβασης ,σύμφωνα με πληροφορίες είναι  ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους δύο πρωταγωνιστές. Για τον πρόεδρο της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου , γράφει ότι του έδειξε πέντε κίτρινες κάρτες , διότι οι φωνές του ακούγονταν μέχρι τον Δήμο Πολυκάστρου , στην άλλη πλευρά του Πάικου, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα στον Δήμαρχο για να έχει μειωμένη απόδοση. Επίσης προτείνει την  παραδειγματική  και  αυστηρή τιμωρία του  , διότι ενώ  φώναζε δημόσια ότι θα πετάξει τον Δήμαρχο από το παράθυρο   , δεν το έκανε.
 Στο Δήμαρχο έδειξε τρεις κίτρινες κάρτες , διότι φώναζε και αυτός , ενώ παρότρυνε τρίτους να πετάξουν έξω από την   η  αίθουσα τον πρόεδρο της Θηριόπετρας, επειδή προφανώς δεν μπορούσε να το κάνει ο ίδιος ως Θεολόγος.  Με την πράξη του επεδίωκε να τιμωρηθούν άλλοι και όχι αυτός. Ελαφρυντικό είναι η άσχημη ψυχολογική του κατάσταση η οποία προκλήθηκε από τον Κοινοτάρχη. Ο Δήμαρχος φοβήθηκε  μήπως πραγματοποιηθεί η απειλή και ο Δήμος θα στερείτο την φυσική του παρουσία από τις ερχόμενες επετειακές εκδηλώσεις και βυθιστεί στο πένθος ο Δήμος και  οι Δημότες.

Τέλος  είναι πολύ σοβαρό και πιθανό το ενδεχόμενο η επόμενη συνεδρίαση  του  δημοτικού συμβουλίου να διεξαχθεί  κεκλεισμένων των θυρών  και μόνο με την παρουσία θεατών. Επί των αναγραφόμενων στο Φύλλο αγώνα έχει δικαίωμα να ασκήσει ένσταση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης

4 σχόλια:

(3)