Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Διευκρινήσεις για το καθεστώς ρευματοδοτήσεων ΜΜΕ ζητά το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ





Με έγγραφό του προς τον Δήμο Αλμωπίας, το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΊΑ , ζητά να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας, καθεστώς που επικρατούσε στην Κάτω Κορυφή   με τις ρευματοδοτήσεις  των ιδιωτικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών.
Το έγγραφο έχει ως εξής:





  97,1 ΑΛΜΩΠΙΑ FM
ΤΟ     ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
          ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ          
  ARIDAIA-GEGONOTA
        Ηλεκτρονική εφημερίδα

                                                                                                                                Αριδαια 22-10-2018

    ΑΙΤΗΜΑ                                                                           ΠΡΟΣ

ΑΝΝΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΤΣΟΛΕΚΑ                                          Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας
ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ του Ρ/Σ                                           Δια του προέδρου
ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ


Κύριε Πρόεδρε,
 Παρακαλώ στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας να θέσετε ως θέμα    στην ημερήσια διάταξη το καθεστώς λειτουργίας των ιδιωτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών   που ρευματοδοτούσε ο Δήμος Αλμωπίας από το 1992.
Κύριε πρόεδρε, επειδή έχει αρχίσει μια ύπουλη και άνανδρη μαύρη προπαγάνδα  σε βάρος του σταθμού μας  από ελάχιστους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας, αλλά και ορισμένους υπαλλήλους, σας παρακαλώ να ενημερώσετε τους δημότες μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου, επακριβώς, αν όλοι οι προαναφερόμενοι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί καθώς και τηλεοπτικοί, ρευματοδοτήθηκαν αυθαίρετα με δική τους ευθύνη, παραβιάζοντας τους  οικίσκους του Δήμου, και εάν συνδέθηκαν εν αγνοία του Δήμου με τις παροχές ηλεκτρικού ρεύματος. Αν ρευματοδοτήθηκαν με αποφάσεις δημοτικών συμβουλίων και εν πάσει περιπτώσει αν τόσα χρόνια  ρευματοδοτούνταν  παράνομα και εάν ναι  τι έκαναν οι υπηρεσίες του Δήμου για να σταματήσουν  τυχόν παρανομίες.
Κύριε πρόεδρε, επειδή η μαύρη προπαγάνδα γίνεται μόνο για τον δικό μας ραδιοσταθμό, θεωρώ επιβεβλημένη  την ενημέρωση των δημοτών υπεύθυνα  από το αρμόδιο όργανο που είναι ο Δήμος.
  Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Για το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΊΑ
Η Ιδιοκτήτρια

Άννα –Μαρία Τσολέκα
( Για να μάθει ο καταγγέλλων δημοτικός σύμβουλος ποιον να καταγγέλλει σωστά)










  9

5 σχόλια:


  1. Και γιατι ρε σαμανδη να πληρώνει ο δημος και οι πολίτες τα δικα σου? Για να ακούει σκοπιανα τραγουδια η για να ακουει την προπαγανδα σου? Και να κλεισει ο σταθμός σου το 2%που εχεις σαν ακροατες ειναι μηδαμινό μπροστα στους αλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά αυτό που δεν καταλαβαίνω, ρε μόνιμα Ανώνυμε - αλλά γνωστέ επώνυμε- δειλέ και απόλυτα γυναικωτέ - όλοι βέβαια, ή οι περισσότεροι στο σόι σας είστε κρυφό... και μαζί πατρίς, θρησκεία, οικογένεια (την τύφλα σας!!!!) τι καούρα έχεις αφού είναι 2%!!! Γιατί και πάλι όταν πληρώναμε την ΔΕΗ επί χρόνια για να βλέπει η επαρχία τα ιδιωτικά κανάλια δεν θυμάμαι να ευαισθητοποιήθηκες!!! αλλά τα έβλεπες!!! Τώρα σου έκατσε η καούρα;;;; Γιατί;;; Νομίζεις ότι θα μας κλείσεις;;; Αυτό το ξεπεράσαμε!!! Το προσπάθησαν ελέφαντες και βουβάλια (κοντά 30 χρόνια τώρα), να πάω τώρα από σκουλήκια το κόβω κομματάκι δύσκολο!!! Όση λάσπη και να ρίξετε, διότι "ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου φώς"σαν το σπίτι που ...ξέρεις καλά ποιος μου πήρε, όπως διέρρεε αλλά έχασε τις εκλογές, τον κωδικό πληρωμής του ίδιου, που εσύ μπορεί και να μη γνωρίζεις, αλλά εγώ τον ξέρω για να αποκτήσετε αυτά που δεν μπορούσατε από τη δουλειά σας να βγάλετε!!! Το πρόβλημά σου λοιπόν ποιο είναι οι εκλογές;;; Νομίζεις ότι με αυτά τα τερτίπια θα εκλεγείτε;;; Θα δούμε!!! Πάντως εγώ θα αποκτήσω παραπάνω απ' αυτά που χρειάζομαι, απ' τις αγωγές!!! Άλλωστε κλεμμένα τα έχετε!!!

      Άννα Μαρία Τσολέκα

      Διαγραφή
  2. Δίνεις τόσο μεγάλη ακροαματικότητα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ; Πολύ γαλαντόμος είσαι. Είσαι ακόμα όμως ακόμα μεγαλύτερος βλάκας και ανόητος όπως πάντα. Βλέπεις να έχω πουθενά ραδιοφωνικό σταθμό;Ή να ζητάω να πληρώνει ο Δήμος το ρεύμα;

    Πέτρος Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΗ ΔΕΗ 15000,ΔΕ ΤΟ ΒΑΖΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση στον Ανώνυμος22 Οκτωβρίου 2018 - 3:27 μ.μ. Γράψε περισσότερα στοιχεία για να γίνει εφικτό το αίτημα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)