Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Τα " Χ" και τα μη "Χ" της καρδιάς μας

ότι
απέμενε από την ΑΛΜΩΠΙΑ  ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

10 σχόλια:

  1. Τον τελευταίο αριστερά από τον δήμαρχο όρθιο γιατί Χ; το παράσιτο δημόσιο υπάλληλο που ψάχνει δεύτερο μισθό κοροιδευοντας τον κόσμο να τον ψηφίσει για να πάρει τον δεύτερο μισθό γιατί Χ; αυτό το απόβλητο μαύρο έπρεπε να του βάλετε. Να μην τον βλέπουμε τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ Χ.Χ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα πετυχημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...... Ε....Ε.... Ε....
    ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ, Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΣ
    Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΖΕΡΖΗΣ.,
    Ο ΠΟΡΘΗΤΗΣ... Ο ΑΝΑΓΕΝΗΤΗΣ... Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ
    ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΣ για ΔΗΜΑΡΧΟΣ και αγιος ο θεος.
    μεγαλε προχωρα... μαζι για την νεα ΑΛΜΩΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΜΑΛΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΤΣΟΣ ( ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΙΞΕΙ ) ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ!!!

      Διαγραφή
  5. Η ΜΑΡΤΙΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΜΕΣΟ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Η ΟΧΙ; ΑΝ ΝΑΙ..ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΝ ΔΩΡΕΑΝ. ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ; ΜΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα.... είναι να σκας από τα γέλια με τα καμώματα αυτού του σοβαροφανούς και καλά γιατρού. Μα τόσο αθεράπευτος είναι που άρχισε πάλι τα δημαρχιλίκια; Ο κόσμος τον σιχάθηκε από την πρώτη φορά. Στο τέλος θα καταντήσει σαν τον ΛΕΩΝ-ΦΡΟΥΤ . Σε κάθε εκλογική διαδικασία θα λέει πως κατεβαίνει.

      Διαγραφή
  7. Μυαλο δεν λεμε να βαλουμε, θα ψηφισουμε ξανα δλδ Μπινους Ζερζηδες Πασοηδες Σακηδες καο ολους αυτους που τοσα χρονια δεν εκαναν τπτ για τον τοπο μας..ειμαστε αξιοι υις μοιρας μας τοτε.. Υπαρχουν τοσα νεα παιδια που εχουν ορεξη και εμεις ασχολουμαστε με τα ιδια και τα ιδια σκατα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε καποιον απ ολους της φωτο που εχουν ...Χ...θα επρεπε να μπει κ μια μουτζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)