Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κοινός και συνειδητά ψεύτης ο Δ. Μπίνος





Κοινός  και συνειδητά ψεύτης  ο Δ. Μπίνος (απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας, κακώς τον αποκαλούμε δήμαρχο γιατί δεν το αξίζει) .
Υποστηρίζει σε κατάθεσή του στη Δικαιοσύνη ανυπόστατες καταστάσεις και ψέμματα. Αποκρύπτει δε σκόπιμα παλιές αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων , γιατί αποδεικνύουν την αλήθεια που δεν  τον συμφέρει, με σκοπό να παραπλανήσει την Δικαιοσύνη .
Ενεργεί δε μόνο με ελάχιστους (δυστυχώς όπως όλα δείχνουν
 «επίορκους» ) υπαλλήλους ,( η μία δε από αυτές  δεν υπογράφει η πονηρούλα πουθενά και   έχει καταγγελθεί δημόσια  ότι είναι βουτηγμένη μέχρι τον λαιμό σε ψεύτικες  δηλώσεις καλαμποκιών από τις οποίες βούτηξε τεράστιες επιδοτήσεις)
που ερμηνεύουν κατά το δοκούν και τα δικά του μέτρα,  νομοθεσίες. Αρνείται δε  πεισματικά να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.
όπου βλέπεις μεγάλους σταυρούς , μετάνοιες και φωτογραφίες  με ιεράρχες , κράτα μικρό καλάθι , που λέει και ο λαός.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο
Όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι γνώστες του όλου θέματος και οφείλουν να ζητήσουν να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και να  κατατεθούν όλα τα έγγραφα που αφορούν την υπόθεση. Διαφορετικά φέρουν και αυτοί κάθε πιθανή ποινική και αστική ευθύνη .
Ο μόνος που ζήτησε από τον Δ. Μπίνο να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ο Δ. Ασβεστόπουλος, αλλά ο Δ. Μπίνος έκανε τον ... Αλβανό τουρίστα.
Ο Δ. Πασόης , ως μέλος της οικονομικής επιτροπής στη συνεδρίαση της  στις 23-7-2018, ψήφισε ομόφωνα με τον Δ. Μπίνο, να υποβληθούν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου και 1.000 περίπου ευρώ για την δικηγόρο  που θα συνέτασσε την μήνυση. ( Ο Δ. Πασόης ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ψήφισε κάτι τέτοιο και επικαλείται τα πρόχειρα πρακτικά.)

7 σχόλια:

  1. ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψεύτης ο Μπίνος; Ε, ποτέ! Απλά το αγαπημένο του βιβλίο ειναι το "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα".

    Τον προδοσία πολλοί λάτρεψαν! Τον προδότη κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι ποτέ δεν λένε τόσα ψέματα, όσα μετά το κυνήγι, στη διάρκεια του πολέμου και πριν τις εκλογές.

    Όττο Φον Μπίσμαρκ, 1815-1898, Γερμανός καγκελάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ κολλάει η γνωστή λαϊκή παροιμία «δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δε εκράτεις». Νομίζω πως είναι καιρός ο κ.Μπίνος να γυρισει πίσω στην πάλια του θέση. Είναι καιρός να ξανα θυμηθεί ποια ήταν τα 7 θανάσιμα αμάρτήματα και να επικεντρωθεί στην αποφυγή τους. Καιρός να ξανα θυμηθεί τα λόγια του Χριστού:
    (1) «και το αγαπάν τον πλησίον ως εαυτόν πλείον εστι πάντων των ολοκαυτωμάτων και θυσιών» (Μαρκ. 12, 33), δηλαδή "Το να αγαπάς τον πλησίον σου όπως τον εαυτό σου είναι σπουδαιότερο από όλα τα ολοκαυτώματα και τις θυσίες".
    (2) «και καθώς θέλετε ίνα ποιώσι υμίν οι άνθρωποι, και υμείς ποιείτε αυτοίς ομοίως» (Λουκ. 6, 31), δηλαδή "Όσα θέλετε να κάνουν για σας οι άνθρωποι, το ίδιο να κάνετε και σεις γι’ αυτούς"
    (3) «ει κακώς ελάλησα, μαρτύρησον περί του κακού ει δε καλώς, τι με δέρεις;» (Ιω. 18, 23)


    Το να βγαίνεις φωτογραφίες με πατέρες της Ιεροσύνης και να κάνεις check-in σε εκκλησίες δεν σε κάνει αυτόματα καλό Χριστιανό και ικανό να διοικείς με λογική και σύνεση εναν Δήμο. Για τις πράξεις και τα λόγια σου, κάποτε θα κριθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΤΖΑΜΠΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω μήπως από ευθιξία (λέω ανέκδοτα ,ε;) τα δημοσιεύσει αυτός . Αν όχι , να είσαι σίγουρος ότι θα δημοσιευθούν . Να τηρήσουμε και λίγο την δεοντολογία
      Π.Σ.

      Διαγραφή
    2. Ο σοφός λαός λεει: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

      Διαγραφή

(3)