Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο Γιάννης Σηφάκης σε Πολυκάρπη, Γαρέφι, Καλύβια, Προφήτη Ηλία και Άθυρα







Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης στα πλαίσια της πολιτικής αντίληψης του για συνεχή επαφή και συζήτηση με τους πολίτες για ενημέρωση τους αλλά
και την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας επισκέφτηκε οικισμούς της Πέλλας
Πολυκάρπη
Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Κώστα Σοφιανό συζήτησε με τους κατοίκους αγροτικά θέματα καθώς και θέματα εξασφάλισης ξύλων για την θέρμανση των σπιτιών τους.
Γαρέφι
Συναντήθηκε εν νέου με τους παραγωγούς παραδοσιακού Καρατζοβίτικου πιπεριού για την προώθηση της οργάνωσης τους,  την συνεργασία αγροτών, επιχειρήσεων και ερευνητικού οργανισμού για τη σύσταση Επιχειρησιακής Ομάδας που θα εφαρμόσει σχέδιο δράσης και επιχειρησιακό σχέδιο προκειμένου το φημισμένο προϊόν που είναι γνωστό στην αγορά ως «ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑΣ» να αναγνωριστεί ως προϊόν ΠΟΠ/ΠΓΕ και την ένταξη τους σε προγράμματα.

Καλύβια
Σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων συζήτησε εκ νέου μαζί τους για τις συνεχείς προσπάθειες του για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος με την ΟΠ «ΑΘΗΝΑ» και τις νεώτερες εξελίξεις που προέκυψαν στην πορεία της διεκδίκησης που δημιουργούν μεγαλύτερη αισιοδοξία για γρήγορη λύση.
Προφήτη Ηλία
Και στον Προφήτη συζητήθηκε το πρόβλημα «ΑΘΗΝΑ» και η εξέλιξη των προσπαθειών λύσης του. Ακόμη ο βουλευτής συζήτησε με αγρότες για τις συντάξεις, την μη μείωση τους που θα επισημοποιηθεί άμεσα και άλλα θέματα που τέθηκαν.


Άθυρα
Συναντήθηκε με εισαγωγείς και αντιπροσώπους βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών και συζήτησαν για τις τελευταίες αποφάσεις σχετικά με τον κλάδο και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και χρειάζονται αντιμετώπιση. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να οργανώσει συνάντηση τους στο Υπουργείο με τους αρμόδιους.
Ακόμη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το βαμβάκι και τις δυνατότητες βελτίωσης της θέσης του παραγωγού.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)