Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Θρασύτητα υπαλλήλου του Δήμου Αλμωπίας



Κανέναν  δεν υπολογίζουν όπως φαίνεται κάποιοι υψηλόβαθμοι υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας .








Το θράσος τους δεν έχει όρια. Προφανώς από κάποιους αντλούν αυτή την θρασύτητα. Στη συνεδρίαση  του δημοτικού συμβουλίου  Αλμωπίας  τη Τετάρτη προϊστάμενη οικονομικού( με πτυχίο Γεωπονίας) επιτέθηκε φραστικά κατά του δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Ασβεστόπουλου, κατηγορώντας τον ότι  την δυσκόλεψε  σε υπηρεσιακά θέματα που άπτονται της εργασίας του. Ο Δ. Ασβεστόπουλος της απάντησε ευγενικά ότι στο δημοτικό συμβούλιο παρίσταται ως δημοτικός σύμβουλος και όχι ως προϊστάμενος της ΔΕΗ. Τα υπηρεσιακά θέματα λύνονται δια της ανάλογης υπηρεσιακής διαδικασίας. Εντύπωση προκάλεσε η ανοχή του Δημάρχου προς την υπάλληλο και σε άλλες αυθάδεις τοποθετήσεις της.
Μάλιστα έφτασε σε σημείο να απαντήσει ειρωνικά στον εκπρόσωπο του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ που ρώτησε   αν τηρήθηκαν όλες οι νόμιμες διαδικασίες  για τον καταλογισμό χρηματικού ποσού : « Και που ξέρεις εσύ από διαδικασίες;»
Γεννάται φυσικά το απλό και εύλογο ερώτημα : όταν φέρονται έτσι σε δημοτικούς συμβούλους , πως φέρονται άραγε προς τους πολίτες;

1 σχόλιο:

  1. Πασχαλίδης Γιάννης29 Νοεμβρίου 2018 στις 10:46 μ.μ.

    Πολύ καλά σου τα είπε εκπρόσωπε του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ η προϊσταμένη οικονομικού του Δήμου , ξέρεις εσύ από διαδικασίες ; αυτοί μόνο ξέρουν από διαδικασίες και κανένας άλλος ,η προϊσταμένη οικονομικού η αναπληρώτρια προϊσταμένη οικονομικού, και ο Δήμαρχος που τις υπογράφει, τον τελευταίο χρόνο μάλιστα κάνανε άσχετε εκπρόσωπε του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ αναθέσεις πάνω από 300.000,00€ με καινούργιες διαδικασίες, με καταργημένα άρθρα και καταργημένους νόμους ,αλά με καινούργιες διαδικασίες ,και πολύ μην μιλάς και μην συκοφαντείς και σε κάνουν μανίσεις από κοινού με την αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ,έτσι δεν είναι Δήμαρχε! ή κάνω λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)