Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Μηνυτήρια αναφορά του Δήμου Αλμωπίας κατά ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών


ΕΞΑΙΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΟΛΑ 
ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
 ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ

ΓΕΜΑΤΗ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 
Η ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΗΝΥΣΗ



Μηνυτήρια αναφορά κατά  μερίδας ραδιοφωνικών σταθμών της Αλμωπίας , υπέβαλλε ο Δήμος Αλμωπίας. Περιλαμβάνει μάλιστα και ραδιοσταθμούς που δεν λειτουργούν . Εξαιρεί παραδόξως όμως όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια , προφανώς διότι αυτά λειτουργούσαν με την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος και όχι του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο Δήμος , ο δήμαρχος και οι αρμόδιοι υπάλληλοι γνωρίζουν την πραγματικότητα , αλλά την αποσιωπούν ή την παραποιούν καταθέτοντας ενόρκως  προανακριτικά.
Στο μετξύ κουτοπόνηρα αναφέρει την DIGEA  ,που υπάγεται σε πολύ διαφορετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου , σχετικά πρόσφατη που δεν έχει καμία σχέση με τις παλαιότερες. Αποφάσισε προκλητικά , παράνομα και τελείως αντιδεοντολογικά   τον καταλογισμό μόνο σε βάρος ραδιοφωνικού σταθμού που του κάνει κριτική, για να στοιχειοθετήσει προφανώς όπως θεωρεί και ποινικές ευθύνες.

Η μηνυτήρια αναφορά είναι γεμάτη ψέματα , αρχής γενομένης από τους οικίσκους , για τους οποίους αναφέρει ότι δύο από τους επτά να είναι ιδιοκτησίας του, ενώ πολύ καλά γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι ψέματα. Ψέματα όμως και χαλκευμένα στοιχεία  περιλαμβάνει όλη η αναφορά και τα συνοδευτικά έγγραφα, Αποκορύφωμα η ερμηνεία απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Αριδαίας επί θητείας  του αείμνηστου Γιάννης Αγιάννογλου. Το θέμα , κατά παράβαση των νόμων  το χειρίστηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος ερήμην του  δημοτικού συμβουλίου , που πλέον πρέπει να αναλάβει ευθύνες και πρωτοβουλίες για να σταματήσει τον κατήφορο  του κοινού παραβάτη του νόμου  απερχόμενου ΔημάρχουΑλμωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)