Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας σε δημοσίευμά μας




Έχοντας διαβάσει την ανάρτηση του ενημερωτικού μας δελτίου (εστάλη Τρίτη 06/11/18) στην
ηλεκτρονική σας εφημερίδα, όπως αυτό αναρτήθηκε την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018 και σας ευχαριστούμε για τη δημοσίευση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η καλόπιστη και αυστηρή κριτική προς την Διοίκηση είναι καλοδεχούμενη, αρκεί να βασίζεται σε στέρεα επιχειρήματα και πραγματικά στοιχεία.

Εξάλλου, στόχος είναι να παρέχουμε έγκυρη πληροφόρηση και οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας να ενημερώνονται από τις δικές μας ανακοινώσεις αλλά και από το δικό σας σημαντικό έργο ως έγκριτο τοπικό μέσο ενημέρωσης.

Αναφορικά με τα έργα που έχει υλοποιήσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και με αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη (δεν είναι του παρόντος να τα απαριθμήσουμε), οι συμπολίτες μας έχουν την κριτική ικανότητα και βιώνουν καθημερινά την πραγματικότητα που προκύπτει μέσα από το έργο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στην Πέλλα και σε ολόκληρη την Περιφέρεια κατά τη διάρκεια της θητείας του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κατ αρχάς είναι θετικό που η περιφερειακή ενότητα Πέλλας  έχει την ευαισθησία και δίνει απαντήσεις σε δημοσιεύματα που αφορούν το ευρύ κοινό. Συμφωνούμε  απόλυτα ότι  
«οι πολίτες   μας έχουν την κριτική ικανότητα και βιώνουν καθημερινά την πραγματικότητα που προκύπτει μέσα από το έργο του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας»

Κατά τα άλλα , μακάρι   να πέφτει έξω το δημοσίευμά μας για το καλό του τόπου.

1 σχόλιο:

  1. βιωνουμε καθημερινα το αθλιο οδικο δικτυο ορια Ν.Φλωρινας-Εδεσσας-θεσσαλονικης (πρωην ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ για 2500 χρονια που καταργηθηκε σε μια νυχτα) με αμετρητα τροχαια ατυχηματα, με παγιδες θανάτου και περίσσεια ταλαιπωρία. Εχει κατι να μας πει για αυτό το θεαρεστο εργο της η αντιπεριφερεια? ??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)