Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος


Η φωτογραφία δείχνει την θριαμβευτική υποδοχή που επιφύλαξαν οι εργαζόμενοι του  Κ,Υ, Αριδαίας
στον μεγάλο  κατά φαντασίαν δωρητή Δ. Μπίνο





ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΟ Κ,Υ, ΑΡΙΔΑΙΑΣ





Σαν τον κλέφτη, μακρυά από τα τοπικά ΜΜΕ, πλήν του υποχείριου δημοτοδίαιτου προσωπικού  του μέσου , επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Αριδαίας , ο  απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας .

Τόσο η Διευθύντρια, όσο και το Νοσηλευτικό προσωπικό , σύμφωνα με το προσωπικό   φερέφωνο του δημάρχου ,εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τη Δημοτική Αρχή, η οποία στέκεται αρωγός στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας 
( ΣΣ Στην φωτογραφία πλην της διευθύντριας , δεν φαίνεται κανένα προσωπικό.). Μάλιστα, η Διευθύντρια ευχαρίστησε και προσωπικά τον Δήμαρχο για την προσωπική δωρεά, που έκανε ο ίδιος για την επισκευή του ασθενοφόρου και τόνισε ότι τέτοιες ενέργειες θα πρέπει να βρούνε μιμητές μέσα στην τοπική μας κοινωνία.
Δεν ξέρουμε αν η διευθύντρια έκανε ή όχι την δήλωση που της αποδίδεται. Εκείνο που γνωρίζουμε εμείς , οι οδηγοί των ασθενοφόρων και το ευρύ κοινό είναι ότι η περίφημη δήθεν  δωρεά επισκευής που έκανε ο Δ, Μπίνος  ήταν μια απάτη και μισή για επικοινωνιακούς λόγους,  Φωτογραφήθηκε μπροστά  στο ασθενοφόρο –δωρεά του αείμνηστου Νίκου Ξενιτίδη-  Αλλα το ασθενοφόρο ουδέποτε παραλήφθηκε Κέντρο Υγείας και βρίσκεται ακόμα αραγμένο σε συνεργείο της Αριδαίας.  (Ας μας διαψεύσει αν ισχύει κάτι διαφορετικό η διευθύντρια του Κ.Υ. Αριδαίας) .Προφανώς ο απερχόμενος δήμαρχος πήγε να εισπράξει τα εύσημα για μια ακόμα φορά για την δωρεά που ουδέποτε έκανε και να φωτογραφηθεί σαν διάνος. 

6 σχόλια:

  1. Σίγουρα κάποιοι από το προσωπικό του Κ.Υ θα έχουν ιδιαίτερους λόγους να ευχαριστήσουν τον απερχόμενο δήμαρχο για την "ευεργεσία" του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες τα (πράγμα) όπως έχουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμ ο άλλος αντιδήμαρχος που πήρε μαζί του ;;;;; Ξεχάστηκαν αυτά που του έλεγε ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ερε ζοριαααα/ εγκιτι εγκιτι πετρεεε αχ τι σε περιμενει ακομα. αρε κανε κανια δωρεα και συ τι μεγιστανας των μμε εισαι ημπαγκου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποσο κακοί ειστε!!!!!! ύστερα από τοσο αγώνα???????? Σε τοσα υπουργεία,,,,, αλλά και μεσα απο την ΚΕΔΚΕ με προτάσεις και με όραμα γιά το κέντρο υγείας ετσι ώστε στό αποτερο μέλον να μετατραπεί σε ένα μινη νοσοκομείο ικανο να αντιμετωπίσει τίς ανάγκες ολου του λεκανοπεδίου της Αλμωπίας.....Και εσείς κολλάτε σε ένα παλιό ασθενοφόρο??????Θα παραγγείλει αλλο καινούργιο Πίο ωραιω θα κανεκ ιού ιού ιού μιπ Μπιπ.Και μετα ζήσαν αυτοι καλά καί εμείς πεθαίνουμε...... τραγικό εεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)