Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Δίκαιη ισοπαλία στην Αριδαία



ΑΛΜΩΠΟΣ –ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 0-0





Δίκαιη μοιρασιά στην Αριδαία  όπου Αλμωπός και Εδεσσαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με
0-0. Οι γηπεδούχοι κλώτσησαν την νίκη όταν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων κέρδισαν πέναλτι , αλλά το έχασαν

. Το παιχνίδι παίχτηκε κυρίως στο κέντρο του γηπέδου με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 3΄λεπτό  της αναμέτρησης  είχαμε τον  σοβαρό τραυματισμό του Σαϊνατούδη που υπέστη κάταγμα στο χέρι.
Στο 5΄ο Αλμωπός απείλησε με τον Ξομπλιο που ταλαιπώρησε τους αντιπάλους του σε ολόκληρο το α΄μέρος. Μπήκε ωραία από αριστερά και από το ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια επιχείρησε να πλασσάρει , αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε το συρτό σουτ σε κόρνερ.
Στο 15΄ο Ταoυσιάνης ελίχθηκε και από ύψος της περιοχής εξαπέλυσε δυνατό σουτ  το οποίο απέκουσε δύσκολα και ασθενώς  ο  Μένιος . Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε  , αλλά ο ο Κιουλτσόπουλος  πρόλαβε τον επερχόμενο Ντόγο και έδιωξε σε κόρνερ.
Στο ίδιο μοτίβο κύλησε το παιχνίδι και στο δεύτερο μέρος χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το 82  όταν ο Εδεσσαϊκός σε μια αντεπίθεση  από δεξιά ,βγήκε επικίνδυνα και ο Ντόγος από πλάγια θέση έκανε σέντρα-σουτ σημαδεύοντας  το κάθετο δοκάρι του Σίμου Μένιου.

Στο τρίτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Λάζαρου Ελευθεριάδη από τον Τάσο Τσουμάγκα. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποια παράπονα επειδή κατά την άποψή τους είχε προηγηθεί οφ-σαϊντ. Να σημειωθεί  ότι οι διαμαρτυρίες ήταν πολύ χλιαρές.  Το πέναλτι εκτέλεσε  ο Κριστιάνο Μεντί όμως ο Σοιλεμέζογλου απέκρουσε .

Διαιτητές :. Μελιτζανίδης, Παρασίου, Παπαδάκης.

ΑΛΜΩΠΟΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Σαινατούδης (3’ λ.τ Μεντής λόγω τραυματισμού ), Σαμαρόπουλος, Τζιμογιάννης, Ασλαμπάλογλου, Τσαβάρι ( 46’ Μεντί), Στάμπιλε (46’ Κυριακίδης), Λ.Ελευθεριάδης, Ξόμπλιος (63’ Νικολίτσας), Αργυρίου.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ( Ηλίας Σαπάνης): Σοιλεμέζογλου, Χαραβητίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Αβραμίδης, Τούφας (88’ Πούπης), Ντόγος Παπαγεωργίου (78’ Μεταξάς), Παπαδημητρίου (65’ Λαφαζανίδης), Ταουσάνης, Τσιάκαλος (63’ Τσουμάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)