Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Κλέφτης και ψεύτες και με την βούλα του Αρείου Πάγου























ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΚΑΙ  ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ



 Ο   Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή που έκανε ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου  Σταύρος Τουφεγγόπουλος και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι του ίδιου δήμου εναντίον απόφασης εφετείου της Θεσσαλονίκης  που τους είχε καταδικάσει για ψευδορκία. Το σκεπτικό της απόφασης είναι καταπέλτης και περιγράφει με σαφήνεια τα έργα και τις ημέρες της τότε δημοτικής αρχής που ζημίωσε ολόκληρη την περιοχή με τον τρόπο λειτουργίας της.  Η προσφυγή  τους αφορούσε μήνυση που τους είχε υποβάλλει ο Παράσχος Τσάνταλης για ψευδορκία για όσα ,όπως αποδείχτηκε στα δικαστήρια, είχαν καταθέσει ψευδώς εναντίον του προκειμένου να πετύχουν την καταδίκη του. Η απόφαση του Αρείου Πάγου είναι κόλαφος   .


Τα σημαντικότερα στοιχεία της είναι:










































17 σχόλια:

  1. Πάντοτε ήταν αυτός!!Ήμασταν συμμαθητές στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου στη δεκαετία του ΄70.Και τότε το έπαιζε ξερόλας αλλά έγλειφε οικογενειακώς το καθεστώς της Χούντας και την τότε άρχουσα τάξη -με το αζημίωτο- συμπεριλαμβανομένου του Χουντάρα Γυμνασιάρχη Δημακουλέα που μας είχε ταράξει στις αποβολές και τα καψώνια.Αυτός ήταν ο ευνοούμενός του.Στη διάρκεια της αλλοπρόσαλλης θητείας του στο Δήμο"όλοι το ήξεραν" για τις λαμογιές του. "Κάλιο αργά....." τα στερνά τιμούν τα πρώτα" που λέει ο σοφός λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοτε που ειχαν την εξουσία ειχαν τοση επαρση, που κυριολεκτικά γ@μουσαν και εδερναν. Νομιζαν οτι θα παρανομουν, θα παντελονιάζουν χιλιάρικα και θα μεινουν στο απυροβλητο, χωρις ποτέ να κανουν τα εργα που περιμενε ο κοσμος που τους ψηφιζε. Βεβαια εχουν δικαιωμα να προσφύγουν στα ευρωπαικά δικαστήρια, οπου βεβαια και παλι θα χασουν. Ισως να αθωωθούν αν προσφυγουν στα αφρικανικά δικαστήρια, γιατί αν πάνε στα ασιατικά δικαστήρια (προς θεού) εκεί τα λαμόγια τα εκτελούν δημόσια και ενώπιον χιλιάδων θεατών προς παραδειγματισμό, ενώ στην Ιαπωνία απο μόνοι τους κάνουν χαρακίρι. Εδω ο τομαρισμός και το θρασος περισσεύει και αν αυριο τους δειτε και παλι υποψηφιους να μην εκπλαγείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παράσχο Τσάνταλη ο αγώνας σου για κάθαρση τώρα δικαιώνετε και επίσημα ,συγχαρητήρια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια στον Παρασχο Τσανταλη για τον αγωνα που εδωσε κοντρα σε λαμογια με τεραστιες πλατες, αλλά και στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ που οι συντελεστές της σύρθηκαν στα δικαστήρια απο τους θρασυτατους αρπακολες.

      Διαγραφή
  4. βγηκε και εκεινος ο μεγαλοκαρδος, ο δανείζων 15χιλιαρα και χρησιμοποιεί ακομα τον τιτλο του αντιπ και μας ευχεται τα καλυτερα. ευχαριστούμε αρκετα πηρες δεν εχει αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυο περιμένουν την ΝΔ ο μαρινακης και ο Τουφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επίσης ο κ. Μπίνος μπορεί να απαντήσει γιατί χάρισε 700.000ευρω , στους κ.Μπαλούκογλου και τουφεξόπολο, ζητά από φτωχούς , αλλά τίμιους και αξιοππρεπείς αγρότες-κτηνοτρόφους, τα 20ευρώ που χρωστάμε; Αίσχος κ. Δήμαρχε μήπως σε παίρνουν μαζί τους στα τραπεζώματα που κάνουν , οι δυο τους , όπως μαθαίνουμε; δήθεν θέλουν να μας περάσουν γιαλιά. Αισχος κ. Δήμαρχε , έχεις εκπέσει τους αξιώματος σου , ακόμα και να κέρδιζες τις επόμενες εκλογές,
    Αίσχος κ. ΔΉΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπουνος εδοσαι στον Τουφεξοπουλο και άλλα 20292929929202 ευρό. Άιντε παράτα πας ρε συ. Αντε ασχολείστε με τπτ άλλο ανώμαλοι.

      Διαγραφή
    2. Σιγά φίλε μου απο την ταραχή σου μπέρδεψες τα νουμερα ....... θα μας πάρουν χαμπάρι

      Διαγραφή
  7. Τι θέλαμε λοιπόν; μια δικαστική απόφαση για να πιστέψουμε πως τα βρώμικα ίχνη είναι του λύκου; δεν ήταν αρκετό, για μας τους παροικούντες που βλέπαμε τον λυσσασμένο ζώο, καθημερινά στα χωριά μας, στις δουλειές μας, στα σπίτια μας; χρειαζόταν για μας η απόφαση του δικαστηρίου; και αν η απόφαση ήταν ευνοϊκή για τους λύκους (πράγμα ιδιαίτερα συνηθισμένο στην μνημονιακή Ελλάδα) , τι θα λέγαμε; ότι δεν ήταν λύκοι, αλλά ήρεμα σκυλάκια;
    Άντε ρε κρύψου, φύγε από το χωριό, φύγε από την χώρα. Πάρε την ξεφτίλα σου και εξαφανίσου από την γη μας. Σιγά μην περιμέναμε την απόφαση του όποιου δικαστηρίου, για να μάθουμε πόσο λαμόγιο ήσουν και είσαι.
    Και εσείς οι υπόλοιποι που για μια μπριζόλα διασύρατε το όνομά σας, καλά να πάθετε γιατί είχατε τις ευκαιρίες μέσα στο χρόνο, να αποκαταστήσετε την αξιοπρέπεια σας (ατομική και οικογενειακή), αλλά δεν το κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Του τα λέγαμε και γελούσε. Μας καθησύχαζε με εκείνο το ύφος του ανθρώπου που ξέρει τι κάνει. Που έχει παντού άκρες. Γελούσε και κορόιδευε όποιον προσπαθούσε να τον σταματήσει. Οι πιο πολλοί από μας τον πίστεψαν. Μερικοί με το αζημίωτο βέβαια. Αλλά όχι όλοι. Δυστυχώς τώρα την πληρώνουν και μερικοί που δεν έφταιγαν. Αυτός όμως συνεχίζει τα δικά του. Νομίζω πως έφτασε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι εσείς αγοράστε βενταλιες, να του τα κάνετε αέρα.
    Ειδικά ο μπογιατζής τής Ανατολικής Αλμωπιας Πάρης ας πάρει μεγάλη βενταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτου και βγαινω κλεφτρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε λίγο θα σου φέρω και μια άλλη βεντάλια , πληρωμένε μισθοφόρε, δυστυχώς η μειωμένη σας αντίληψη κατέστρεψε όχι μόνο το δήμο Εξαπλατάνου , αλλά και όλη τη χώρα, όταν καλύπτετε επικίνδυνα χαμόγια, οι οποίοι έκαναν πολιτική για τις οικογενειές τους. ΒΈΒΑΙΑ ΈΤΣΙ ΜΆΘΑΝΕ ΈΤΣΙ ΈΚΑΝΑΝ. Να ξέρεις βεντάλακια η πολιτική είναι άθλημα για πολύ λίγους που μόνο χορτάτοι, όπως ο κ. Τσάνταλης μπορεί να κάνει σ' ολη την Αλμωπία. Γι' αυτό θα έπρεπε να υπογράψουν χιλιάδες δημότες για την κάθοδό του στη δημαρχία, αλλά δυστυχώς αποδείχτηκε γενικά ο λαός θέλει μόνο να βολεύεται και δεν τον ενδιαφέρουν τα συλλογικά συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. 2 Ιανουρίου-8-52πμ, και επειδή πολλά ακούγονται για τις υποψηφιότητες για τον δήμο , ο μόνος που απόδειξε ότι τον ενδιαφέρει το δημόσιο-δημοτικό συμφέρον είναι ο κ. Τσανταλης, εφ' όσον ξόδεψε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να λάμψει η αλήθεια, προς το δημόσιο-δημοτικό συμφέρον. Ουδείς άλλος υπάρχει ο οποίος αγωνίστηκε με δικά του χρήματα, για το συμφέρον του δήμου , δηλ. του λαού. Κοντολογίς η περίπτωση Τσάνταλη είναι η γνήσια πολιτική έκφραση, εφόσον όχι μόνο πλούτισε από την πολιτική, όπως κατά κανόνα γίνεται στην ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά ξόδεψε δικά του χρήματα για να κερδίσει ο δήμος-λαός τα χρήματα που κάποιοι κύριοι του κλέψανε. Τελευταία επίσης έκανε και αγωγή τον κ. δήμαρχο διότι αυτός εμμέσως δεν διεκδίκησε τις 700.000ευρω, από τους πρώην δημάρχους Εξαπλατάνου, δηλαδή τους τα χάρισε. Εσείς κ. Χατζηδημητρίου και κ. Πασόη αν σας ενδιαφέρει η δημαρχία, ποια είναι η άποψη σας γι' αυτό; Φυσικά το ερώτημα αφορά και τον κάθε ενδιαφερόμενο υποψήφιο και βέβαια το ερώτημα αφορά και όλους τους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους. Δυστυχώς όλοι δεν τους ενδιαφέρει το συμφέρον του δήμου που δήθεν υπηρετούν ή θέλουν να υπηρετήσουν, αλλά το ατομικό τους εισόδημα, όπου βλέπουν το δήμο ως συσσίτιο . Θα έπρεπε να ξεσηκωθεί όλος ο δήμος , που δυστυχώς μόνο ο Τσάνταλης σήκωσε στους ώμους του το τεράστιο αυτό φορτίο. Εάν πράγματι η τοπική κοινωνία ήταν πολιτική θα έπρεπε να να στηριχτεί η υποψηφιότητα Τσάνταλη, ανεξαρτήτου ιδεολογίας-ιδεοληψίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΜΘΑΣ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΗ ΚΙ ΑΥΤΗ.... ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΩΡΑ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΌΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)