Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Νέα ομοσπονδία συνταξιούχων ΔΕΗ


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η. (ΓΕΝ.ΟΣ. ΔΕΗ)




Φίλοι συνταξιούχοι-μέλη των συλλόγων που απαρτίζουν το ξεκίνημα της νέας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ της   ΓΕΝ.Ο.Σ.-ΔΕΗ. Η Ομοσπονδία μας είναι γεγονός με σάρκα και οστά και εδρεύει στα νέα μας γραφεία Βερανζέρου 57,  Αθήνα.
Η ανάγκη πραγματοποίησης αυτού του ονείρου δεν ήταν η ίδρυση μιας ακόμη Συνδικαλιστικής οργάνωσης αλλά η  ανάγκη έκφρασης Νέων Δυνάμεων στο κίνημα που αποκλεισμένες από το αντιδημοκρατικό καταστατικό της ΠΟΣ-ΔΕΗ  βρίσκονταν σε λήθαργο και αδράνεια. Στόχος τους να μην αλλοιωθούν από το καινούργιο ρεύμα οι δικές τους δυνάμεις  που τους κρατούν γαντζωμένους στις καρέκλες.
Η Ομοσπονδία υπάρχει και φιλοδοξεί να ανοίξει μια νέα πόρτα στο κίνημα, γυρίζοντας όχι απλώς την σελίδα, αλλά  αλλάζοντας όλα τα βιβλία της ιστορίας του παλιού γίγνεσθαι.
Η νέα Ομοσπονδία δεν φιλοδοξεί να λειτουργήσει ευλογώντας ή θυμιατίζοντας εξουσίες και κόμματα .Θα στηρίξει και  θα υποστηρίξει θετικές ενέργειες και αποφάσεις της πολιτείας και θα είναι απέναντι με ότι είναι βάρβαρο και αντίθετο   στους συνταξιούχους.
Φιλοδοξία μας η αναζήτηση της ενότητας όχι μόνο στη δράση αλλά και στη βάση χωρίς αποκλεισμούς από αντιδημοκρατικά καταστατικά με συμμετοχή και εκπροσώπηση όλων των δυνάμεων αναλογικά. Λέμε λοιπόν ΠΑΡΩΝ σε οποιονδήποτε διάλογο χρειαστεί.
Τέλος στέλνουμε τις ευχές μας για ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ,   ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ χωρίς περικοπές  στις συντάξεις μας και ενίσχυση της περίθαλψης.
ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΗΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ                            ΝΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
                                                                                                                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)