Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Κατάφερε να κομματιάσει ακόμα περισσότερο την Νέα Δημοκρατία ο Μπίνος


 

ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ  
 ΟΛΟΙ
 ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΖΙ  
 ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει η νέα ΔΗΜΤΟ Αλμωπίας  να ενώσει τα πολλά  γαλάζια  κομμάτια στην Αλμωπία, μάλλον αυτό φαίνεται δύσκολο έως αδύνατο.
Τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στην Αριδαία με ομιλητή τον Άδωνη Γεωργιάδη δεν ήταν και ότι καλύτερο. Πολλά   γαλάζια στελέχη προτίμησαν να στείλουν μήνυμα προς το κόμμα και δεν παραβρέθηκαν. Δεν είναι υπερβολή αν πει κανείς ότι ήταν μόνο όσοι πρόσκεινται στον Αντώνη Σαμαρά.
Το ποτήρι ξεχείλισε και πλέον έστησε  μόνιμα τα τείχη μεταξύ των διαφόρων τάσεων στη Νέα Δημοκρατία ήταν η ομιλία του Δημάρχου. Σχεδόν όλοι αναρωτήθηκαν με ποια κομματική ιδιότητα  ο Δήμαρχος έκανε κομματική επίδειξη. Υπήρχε ήδη η περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι επέβαλε στη Διοίκηση της ΔΗΜΤΟ τον προσωπικό του φωτογράφο, ως υπεύθυνο  τοπικής αυτοδιοίκησης. Ενα πόστο με το οποίο παντελώς άσχετος. Αλλά θα κληθεί να προτείνει  τον ποικιλοτρόπως δήμαρχο της καρδιάς του, ως κομματικό υποψήφιο.
Μεταξύ αστείου και σοβαρού ορισμένα στελέχη της Ν.Δ. στην Αλμωπία  φέρονται  διατεθειμένα  σύντομα να δημιουργήσουν μια δική τους « σκιώδη   ΔΗΜΤΟ, ρεαλιστική και προσγειωμένη στην τοπική πραγματικότητα.

4 σχόλια:

  1. αυτοι σφαζονται μεταξύ τους και θελουν να μας κυβερνήσουν? ειναι δυνατόν να επανέλθουν όλοι αυτοί που κατακλεψαν το δημόσιο και τα ταμεία, τα οποία χωρις ιχνος αυοκριτικής και δικαιοσύνης τα φόρτωσαν στον λαό και να θέλουν να επανέλθουν? Το ωραίο ειναι οτι τα ριχνουν στον Αλ6, λες και αυτός παρέλαβε παράδεισο. Πάντως βλεπουμε οτι κατι παει να διορθωθεί και δεν ειναι ολα μαυρα οπως μας τα παρουσιαζουν οι πεινασμενοι για εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΟΥΖ ΠΑΣ ΜΗ ΜΠΙΝΕΣ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποσο βλακας μπορει να σε ρε σαμαντη τι αλλο να περιμενουμε δηλ εισαι εισαι τι να πω βλημα λιγο ειναι.Σε λιγο καιρο δεν θα ξερεις που να κρυφτεις ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΜΑΝΤΗ
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙΣ; ΑΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ, ΡΕ ΦΙΛΕ, ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΕΙ;
    ΣΑΜΑΝΤΗ
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ,ΕΣΥ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΗΚΕΣ;
    ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ "ΤΟΠΙΚΗ" ΕΣΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ Η ΝΔ;
    ΒΡΕ ΤΙ ΚΑ"ΥΜΟ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)