Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Το πήρε χαμπάρι ο Δημητράκης και δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας


ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ;

Πριν πέντε χρόνια πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ήρθε η ώρα να εκλεγεί  δήμαρχος στην Αλμωπία  για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.
Ο Δημητράκης  όμως , μεθυσμένος από το κρασί της επιτυχίας, της εξουσίας και της επίτευξης του στόχου του , άρχισε να αναδιπλώνει τον πραγματικό του  εαυτό. Αρχικά σε στενούς του συνεργάτες που τον βοήθησαν τα μέγιστα και στην συνέχεια σε ανθρώπους που τον κρατούσαν όρθιο στη διοίκηση του Δήμου. 

Η αλαζονεία και ο εγωισμός του  δεν τον άφηναν να δει ότι τον Δήμο ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΈΡΔΙΣΕ Ο ίδιος ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ , ΑΛΛΆ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ. Και μάλλον δεν μπόρεσε να παραδεχτεί ποτέ αυτό που του έλεγε στις αρχές ο Χρήστος Χουρσόγλου , ότι χρειάστηκαν 150 άτομα για να εκλεγεί δήμαρχος.
Έτσι επέλεξε μια στενή κάστα «εξωθεσμικών» να παίξει το παιχνίδι της εξουσίας. Μετατράπηκε όμως σε αρκούδα που τον σέρνουν πλέον άλλοι από την μύτη.
Δεν αποκλείεται πλέον να είναι πράγματι ο πρώτος δήμαρχος που θα σπάσει την παράδοση  και δεν θα μπορέσει να κάνει ούτε συνδυασμό. 



Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φωνές  νηφάλιες που τον αγαπάνε και δεν έχουν συμφέροντα, που τον συμβουλεύουν  να μην ασχοληθεί ξανά με τον Δήμο. Ως  εναλλακτική λύση προκειμένου να παραμείνει στην πολιτική σκηνή ,είναι να ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή , ως υποψήφιος Βουλευτής  Πιστεύουν ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι στα πράγματα και ακόμα αν δεν εκλεγεί  ο ίδιος  ( το πιθανότερο) θα έχει ρόλο να διαδραματίσει.
Έχει βέβαια απέναντι του την διαφαινόμενη υποψηφιότητα του υιού Γκλαβάκη, αλλά εκτιμούν ότι αν το θελήσει ο ίδιος μπορεί να το πολεμήσει
Τις πληροφορίες αυτές έρχονται να ενισχύσει και το γεγονός ότι στις φετινές γιορτές δεν απεύθυνε δημόσιες προσωπικές ευχές προς τον κόσμο , όπως έκανε μέχρι τώρα. Φέρεται να προβληματιζόταν με ποια ιδιότητα να το κάνει . Με αυτή του Δημάρχου ή με αυτή του υποψήφιου βουλευτή.
Η πλήρης αποχή όμως από τις καθιερωμένες ευχές έδωσε τροφή   στο σύνολο του κόσμου να κάνει λόγο και πάλι για αλαζονεία και  « ψηλομυτισμό» και  σπαρογγομενοσύνη


  ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ


Σύμφωνα με τον συνεργάτη μας Σίμο Σλατίνη 

ΣΤΙΣ 10(ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ) "ΚΛΗΡΩΝΕΙ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.- ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΟ Ν.ΠΕΛΛΑΣ.

Τα ψέματα τελείωσαν. Όπως είχε πει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο συνέδριο, τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ, θα ανακοινωθουν στις 10 Ιανουαρίου.
Και αυτό γιατί την συγκεκριμένη μέρα συμπληρώνονται δύο χρόνια ακριβώς, από την εκλογή Μητσοτάκη, στην ηγεσία του κόμματος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στην διάθεση μας, σε πρώτη φάση αναμένεται να ανακοινωθουν πρόσωπα που υπάρχουν στην λίστα του Μητρωου Στελεχών της ΝΔ.
Στο Νομό Πέλλας, υπάρχουν τρία πρόσωπα.
Η γιατρός Ειρήνη Χατζοπουλου, ο Δικηγόρος και Πρόεδρος του Δικηγορικου Συλλόγου Γιαννιτσών Στάθης Φουντουκιδης και ο Δικηγόρος Κώστας Μπαρμπαγιαννης.
Σε αυτή την περίπτωση βέβαια, δεν σημαίνει ότι υποχρεωτικά θα πρέπει να υπάρχουν και οι τρείς...
Από εκεί και πέρα, ο βουλευτής Γιώργος Καρασμανης, συμμετέχει ως εκλεγμένος, ενώ στην Έδεσσα, όσοι ακόμα πιστεύουν ότι έχει τελειώσει η πιθανότητα να είναι υποψήφιος βουλευτής ο Δήμαρχος Δημήτρης Γιάννου, κάνουν λάθος.







4 σχόλια:

  1. πριν απο ολα θα προηγηθουν οι δημοτικές, οπου μπορουν να ειναι υποψηφιοι οι δημαρχοι, μετά κατα φθινοπωρο, μπορουν να ειναι κ υποψηφιοι βουλευτές, για να σωσουν τους εαυτούς τους. Ο Σιμο πάντως δεν ειναι και η αξιοπιστότερη πηγή, γιατι πολλές φορές γραφει και ανεκδοτα, π.χ. για την αλβανικοτητα των αλβανών. Οπως και να εχει πάντως ειναι απαραδεκτο η Αλμωπία και η Εδεσσα να μην εχουν εκπρόσωπο στη βουλή απο ενα ετσι κι αλλοιως μεγαλο κόμμα, οχι οτι οι υπαρχοντες κανουν και καποιο σπουδαιο εργο για τον παραμελημενο τόπο μας, απο τους προηγουμενους υπουργους μας, που ειναι παντελώς απομονωμενος απο την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Και για να μην πουνε οτι αοριστολογώ. Η αθλιότητα των δρόμων είναι έργο ανύπαρκτων, που τους ψηφισαμε. Η κλοπή της Εγνατίας είναι εργο των ίδιων. Αεροδρόμια, υδατοδρόμια ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ σε 50 χρόνια. Νέο Αθλητικό Κένρο στην πρωτευουσα ΘΑ ΓΙΝΕΙ σε 1.000 χρόνια. Επόμενο έργο-θαύμα ειναι να φυτρώσουν μαλιά στο κεφάλι μου. Αντε χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία και όποιος νομιζει οτι μπορεί να προσφερει στην κολοπετινιτσα ας μπει μπροστά. Η νεκροψια θα δειξει αν αξιζουμε κατι καλυτερο. (Εδώ να σημειώσω και μία άλλη κλοπή. Στον δρόμο Μελίσσι-Μαυροβούνι επρόκειτο να γίνει αουτομπαν με 2 ρευματα κυκλοφοριας και διαχωριστικό στηθαίο στην μέση. Αρχικά επρόκειτο να συνεχιστεί ο δρόμος προς Έδεσσα. Με παρέμβαση όμως, του τότε μεγαλου ανδρα. Αρχικά κλάπηκε η Εθνική (?) οδός απο αουτομπαν και δεν εγιναν οι ανισόπεδες διαβάσεις που προβλέπονταν στο αρχικό σχέδιο (Καρυωτισσα, Γυψοχώρι, Καλή κλπ), στην συνέχεια κλάπηκε ο δρόμος προς Έδεσσα και έγινε το εκτρωμα Μαυροβούνι-Αριδαία, που έφερε υποανάπτυξη αντί για ανάπτυξη με 10-12 θανατηφορες παγίδες. Ημιέργα, Ημιδρόμοι-παγιδες θανάτου, όμως ποιός νοιάζεται
    ? .......... ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι η καινούργια χρονιά να μας φέρει πιο κοντά Δ Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι μαζι να βγαλουμε δημαρχο το μανεκεν γ κ αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΝΕ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΕ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΑΝΕΚΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)