Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παράρτημα Μπίνου και ο Μ.Σ. Ξιφιανής



Γύρισαν την πλάτη στην διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου Ξιφιανής τα  απλά μέλη  και δεν συμμετείχαν στην κοπή της κοπής της βασιλόπιττας .

Ο Πρόεδρος του  Συλλόγου , ( στη φώτο φαίνεται να παίζει με το κινητό του )φέρεται να «μπινοποίησε» τον σύλλογο καλώντας στην κοπή μόνο τον δήμαρχο και άλλους  ελάχιστους επιλεκτικά , εν ΄όψει και των δημοτικών εκλογών. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό εξόργισε όχι μόνο μέλη του Συλλόγου αλλά και κατοίκους που στηρίζουν τον Σύλλογο, διότι η σημερινή δημοτική αρχή εκμεταλλεύεται τα πάντα , ενώ δεν έχει προσφέρει τίποτα στο χωριό αλλά και στον Σύλλογο. Θεωρούν την κακόγουστη φιέστα ως  φάρσα , αλλά και κοροϊδία προς το χωριό. Δεν είναι λίγοι αυτοί που δηλώνουν ότι στο εξής θα αναγκαστούν να απέχουν από τις δραστηριότητες του Συλλόγου , με τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές

6 σχόλια:

  1. Σ ποιον σύλλογο έχει προσφέρει κάτι η δημοτική αρχή και δεν το ξέρουμε; Όλοι μόνοι τους κάνουν ότι κάνουν! Στα έτοιμα πάει ο Δήμαρχος κ δίνει παρόν με χαμόγελα και φωτογραφήσεις βεβαίως - βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΙΚΟΣ ΤΟΠΑΛΗΣ
    59 λεπτά ·

    http://aridaia-gegonota.blogspot.com/…/01/blog-post_31.html…
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΟΗΣΙΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
    ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ

    Σας κοινοποιω ενα ανόητο δημοσίευμα που γράφηκε σε μερίδα του του τύπου με τις εξής παρατηρήσεις:
    1. Ή πρόσκληση ήταν ανοιχτή προς όλους και παρά τις ηλιθιότητες που γράφτηκαν παραβρέθηκαν 52 άτομα και μάλιστα κάναμε παρουσιαση του νεοσύστατου μικρού χορευτικού.
    2. Το τηλέφωνο το χρησιμοποίησα για Φωτογραφίες.
    3. Να μας πει ο εν λόγω κύριος από πού πήρε τις πληροφορίες ότι είμασταν λίγοι?
    4.Ποιος ποιοί είναι αυτοί που δυσαρεστηθηκαν?
    Θα περίμενα απο τον εν λόγω κύριο να ήταν παρόν και μετά να γράφει.
    5. Θα ήθελα να μου πει που αποσκοπεί? Γιατι ειναι γνωτος για τις αποψεις του περι του "Μακεδονικου"
    6. Τους τοπικούς άρχοντες πάντα τους καλούσα και πάντα θα τούς καλω
    7.κατα τα άλλα με ανοησίες δεν ασχολούμαι.
    aridaia-gegonota.blogspot.com
    Παράρτημα Μπίνου και ο Μ.Σ. Ξιφιανής
    Γύρισαν την πλάτη στην διοίκηση του Μορφωτικού Συλλόγου Ξιφιανής τα απλά μέλη και δεν συμμετείχαν στην κοπή της κοπής της βασιλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω αν απαντάς για τον εαυτό σου ή αν εκπροσωπείς τον σύλλογο μετά από σχετική συνεδρίαση και απόφαση του διοικητικού συμβουλίου. Πιστεύω όμως ότι εκπροσωπείς μόνο τον εαυτούλη σου και δεν έχεις την παλληκαριά να παραδεχτείς την γκάφα σου. Σε προκαλώ λοιπόν να δώσεις στην δημοσιότητα την απόφαση ή τις προσκλήσεις που έστειλες προς όλους τους αιρετούς ή κάλεσες μόνο τον στυλοβάτη του πολιτισμού , κατά ατυχή συγκυρία και κακή τύχη της περιοχής απερχόμενο δήμαρχο. .
    Και από πότε νομιμοποιείται ο εν λόγω κύριος να μοιράζει πιστοποιητικά εθνικοφροσύνης;
    Από πού αντλεί το δικαίωμα να χαρακτηρίζει τον οποιονδήποτε;
    Τον προκαλώ λοιπόν δημόσια να πει συγκεκριμένα και επ ακριβώς να ονοματίσει ποιος είναι οι θέσεις του συντάκτη για το Μακεδονικό και ποιες είναι οι δικές του. Μήπως είμαστε υποχρεωμένοι κ πρόεδρε να συμφωνούμε όλοι με τις δικιές σας απόψεις; Διαφορετικά είναι ύποπτες και κατακριτέες; Τώρα θα μου πεις ζητάτε το κεφάλι του Ν. Μέρτζου στο πιάτο , σε μένα θα μείνετε; Άλλωστε μόνο εσείς είστε οι πατριώτες . Οι υπόλοιποι προδότες . Γνωστό το παραμύθι.
    Το δημοσίευμα αναφέρει πουθενά για Μακεδονικό και κουραφέξαλα;
    Από πότε κ . πρόεδρε νομίζετε ότι μπορείτε να μας υποδεικνύεται πως θα δημοσιογραφούμε ; Αν κάτι σας ενοχλεί η δεν σας αρέσει ή έχει κάποιες ανακρίβειες μπορείτε να απαντήσετε όπως νομίζετε , αλλά πολιτισμένα.
    Είναι δικαίωμά σου να παίζεις τα παιχνιδάκια σου, όμως δεν είσαι στο απυρόβλητο και κρίνεσαι. Αν δεν σου αρέσει και δεν αντέχεις την κριτική , πάρε το καπελάκι σου και σπίτι , αντί να βρίζεις. Ωραία αντιλαμβάνεσαι τον πολιτισμό. Συγχαρητήρια.

    Π,Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο συλλογοσ ψυχοραγει ολοι φευγουν εχει καταντησει οικογενειακη υποθεση ολοι το ξερουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ευχαριστω για το μαθημα πολιτισμου που μου εκανες.
    Επετρεψε μου τωρα να σου κανω ενα μαθημα δημοσιογραφικου πολιτισμου και αρχιζω:
    1) Επειδη ειχα χρηματησει προεδρος του συλλογου και προηγουμενη θητεια καλουσα παντοτε τον εκαστοτε Δημαρχο και αυτο εκανα και τωρα και περυσι και θα συνεχισω να το κανω παντα. Οταν λες γκαφα η οτι δεν καλεσα αλλους που θα επρεπε τι εννοεις?
    2).Γνωριζοντας οτι θα ειμαι τροπον τινα σε δημοσιο αξιωμα θα υφισταμαι κριτικη. Αλλα καλοπροαιρετη κριτικη και οχι χτυπηματα κατω απο την μεση με ανακριβειες και ψευδη γιατι ειναι ανηθικο.
    3. Απο ποτε και που ειναι γραμμενο οτι οι συλλογοι για να καλεσουν τον Δημαρχο απαιτειται αποφαση του Δ.Σ. ή δημοσιευση Διαταγματος στην"Εφημεριδα της Κυβερνησεεως"? Την συγκεκριμενη ημερα 3 συλλογοι εκοψαν βασιλοπιτα δημοσιευσαν Διαταγμα στην εφημεριδα της κυβερνησεως?
    4. Πως γνωριζεις εσυ ή ο ανωνυμος παραπανω οτι ο συλλογος ψυχοραγει και ολα τα λοιπα ενω δεν ησουν παρων? Γιατι αφου ειχες στειλει κρυφο μαλλον ἁνταποκριτη"δεν εκανε τον κοπο να βγαλει και μια φωτογραφια απεναντι για να δει τον κοσμο? Γιατι δεν ηρθε να μας ρωτησει για το πως ηταν ο συλλογος και πως ειναι τωρα?Αυτο δηλαδη,το να γραφεις ανακριβιες, λεγεται
    δημοσιογραφικος πολιτισμος?
    5)Οσο για τά πιστοποιητικα εθνικοφροσυνης ο καθενας κρινεται απο τα λεγομενα και γραφομενα του και εγω προσωπικα κανενα κεφαλι δεν πηρα ουτε τετοιο σκοπο εχω.
    6) Μετα απο οοολα αυτα με ρωτας απο ποτε θα σου υποδεικνειω τον τροπο που θα δημοσιογραφεις και η απαντηση ειναι απο την στιγμη που αποφασισες να χτυπας κατω απο την μεση με ψευδη και ανακριβειες μην ξεχνας οτι εσυ αρχισες και οχι εγω.
    7) Οσον αφορα για το αν θα παρω το καπελακι μου και θα φυγω αυτο αφορα τα μελη του σθλλογου και οχι εσενα αν θα με ξαναψηφισουν αλλωστε καρεκλοκενταυρος δεν ημουν ποτε και δεν ειμαι. Αυτα τα ολιγα και ελπιζω και ευχομαι να κανεις καλυτερη δημοσιογραφια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την επόμενη φορά θα κάνουμε την κριτική που σου αρέσει για να είναι καλοπροαίρετη. Επειδή΄ή δεν έχεις το κουράγιο να πεις την αλήθεια , ή να απαντήσεις επί της ουσίας είναι μάταιο να επιμένουμε.Μόνο αν θέλεις διευκρίνισε τι εννοείς όταν λες ότι χρημάτισες πρόεδρος και στην προηγούμενη θητεία. Δηλαδή είστε τόσο ισχυρός οικονομικά σύλλογος που ο πρόεδρος πληρώνεται; Καλό αυτό. Τα περί Μακεδονικού που σε ρωτούσα , τα έκανες γαργάρα, Τι έγινε λεβέντη; Άλλαξες γνώμη; Τώρα πως έγινες πρόεδρος στον σύλλογο είναι γνωστό. Να ξέρεις όμως ότι οι πρόεδροι φεύγουν ,οι σύλλογοι μένουν. Όλα στην ώρα τους. Χαίρομαι πάντως που είσαι φανατικός αναγνώστης της εφημερίδας της Κυβερνήσεως η οποία δεν περιέχει διατάγματα , τα οποία προφανώς σου αρέσουν .Δεν είδα όμως να θίγεται κανένας άλλος από το δημοσίευμα ,παρά μόνο εσύ. Κάνε και λίγη αυτοκριτική. Εκτός και αν νομίζεις ότι υπάρχεις μόνο εσύ στον σύλλογο και κανένας άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)