Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Καθάρισαν την Φούστανη άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου






Ρεπορτάζ: Άννα – Μαρία Τσολέκα
Μετά από δεύτερη μέρα αποκλεισμού της  Φούστανης , το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου
Φούστανης, βλέποντας ότι ο Δήμος αδυνατεί  να  ανταποκριθεί  στον καθαρισμό από τα χιόνια  αποφάσισε  να προβεί ο ίδιος προκειμένου οι συγχωριανοί   τους να μπορούν να κινούνται.τΟ   Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Ηρακλής Χαραμής   ανέλαβε  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ με το τρακτέρ και το μαχαίρι του, να καθαρίσει τους ΔΡΟΜΟΥΣ (όχι στις αυλές δεν μπόρεσε να μπει!!!)-  του χωριού από το χιόνι ώστε ν’ αρθεί ο αποκλεισμός του χωριού αλλά, το σημαντικότερο,  να μπορούν οι κτηνοτρόφοι να έχουν εύκολη πρόσβαση προς τα ποιμνιοστάσιά τους!!!

Στην ανικανότητά της αλλά και την σκόπιμη παραμέληση και αδιαφορία της η απερχόμενη δημοτική αρχή κατάφερε  ,   να ενισχύσει  την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια ανάμεσα στους δημότες!!!! Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα πραγματικά. !!!!

 

5 σχόλια:

  1. Θα τον κάνουμε ΠΡΟΕΔΡΟ!!! ΆΞΙΟΣ 💪👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Μπράβο στο Ηρακλή για την πρωτοβουλία. Μπράβο στο Μ. Σ. ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ που έχει τέτοια μέλη στο ΔΣ. Για άλλη μια φορά δήμος και τοπική αρχή του χωριού απώντες. Άχρηστοι, ανύπαρκτοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι άνθρωποι για τον τόπο μας. Ξυπνηστε χωριανοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, να πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας, γιατί αλλιώς χαθηκαμε!!! αποκλεισμενοι κάνα μήνα θα ήμασταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι καλο παιδι,εργατικο.Μπραβω Ηρακλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδερφούλη μου συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!!! Εύχομαι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όλους μας να προσφέρουμε για το κοινό καλό του χωριού μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)