Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Μυστικά κονδύλια σε… «μακεδονομάχους» από το ΥΜΑΘ;...

 
 ΠΟΣΟΙ  ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ  
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ;
 
 
 
 
 
Ο Neo έχει ήδη ενημερώσει τους αναγνώστες του για τη διαφωνία της Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά με τις δηλώσεις Πολάκη, αλλά και για την εκμυστήρευσή της πως δεν ήθελε να...
φύγει από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης. 

Πάντως, παρότι πλέον η Σερραία πολιτικός είναι υφυπουργός Άμυνας στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, ενδεχομένως να κληθεί να δώσει απαντήσεις για… την προηγούμενη θητεία της στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης. 

Κι αυτό διότι ο Neo πληροφορείται ότι υπάρχουν στοιχεία ότι επί ημερών της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας, κονδύλια από το εν λόγω υπουργείο έχουν κατευθυνθεί στην ενίσχυση «πατριωτικών» οργανώσεων, που πρωτοστατούν στα συλλαλητήρια και συγκαταλέγονται στους… «μακεδονομάχους». 

Αν, λοιπόν, αποδειχθεί ότι την  ώρα που κεντρικά η κυβέρνηση έδινε μάχη για να πείσει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μία υφυπουργός χρηματοδοτούσε τις οργανώσεις που… αντετίθεντο στην εν λόγω Συμφωνία, τότε προφανώς θα μιλάμε για εκ των έσω υπονόμευση και θα ζητηθούν… εξηγήσεις από την Μαρία Κόλλια Τσαρουχά…

matrix24.gr

2 σχόλια:

  1. ΆΞΙΑ-ΆΞΙΑ-ΆΞΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ "ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ" ? ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ? ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ? ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΛΠ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΤΕΣ" ΤΟΥ VMRO ΣΤΗ ΓΕΙΤΩΝΑ ΧΩΡΑ (ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ) ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)