Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Ο Σηφάκης ξύπνησε από τον λήθαργο την ΝΟΔΕ Πέλλας

 




Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ      Γιάννης Σηφάκης ξύπνησε την σε όλα τα ζητήματα διαρκώς κοιμωμένη NΟΔΕ Πέλλας.
Ξαφνικά ξύπνησε από τον βαθύ λήθαργό της και θυμήθηκε  ότι υπάρχει.   Έτσι έβγαλε την παρακάτω βαθυστόχαστη και δακρύβρεχτη

ανακοίνωση:

 "Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας συνεχόμενης επιθετικής ρητορικής εναντίον όσων δεν συμφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών από τον κ. Σηφάκη.
Μάλιστα φτάσαμε στο σημείο να μη πιστεύουμε στα μάτια μας διαβάζοντας ότι η συμφωνία αυτή για τον κ. Σηφάκη θεωρείται «πατριωτική».
Αλήθεια πως μπορεί να θεωρεί «πατριωτική» μια συμφωνία στην οποία αντιτίθεται η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού και η οποία αναγνωρίζει στα Σκόπια Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα;
Μάλλον η συμφωνία αυτή είναι τόσο «πατριωτική» όσο ήταν πραγματικά και τα γκισέ-μουσαμάδες στα «εγκαίνια» του μετρό Θεσσαλονίκης και όσο έγινε πράξη το σκίσιμο των μνημονίων το οποίο έταξαν στους Έλληνες πολίτες.
Θα ήταν προτιμότερο αντί να παριστάνει τον αυτόκλητο διαδικτυακό «τιμωρό» απαντώντας χωρίς λόγο και αφορμή σε όποιον αντιτίθεται στην συμφωνία των Πρεσπών να έσκυβε πάνω στα προβλήματα του νομού μήπως προλάβουν και συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα γιατί οι επόμενες εκλογές δεν αργούν και σύντομα ο Ελληνικός λαός θα τους προσγειώσει στην πραγματικότητα. 
"
ΝΟ.Δ.Ε. Πέλλας
 

Υ.Γ.
Καλά ξυπνητούρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)