Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Συνάντηση με τον Μ. Κεφαλογιάννη




Ο Γιάννης Σαπακόλης
μέλος της ΝΟΔΕ   Ν.Πελλας και ο Γιώργος Δόκος μελος
της ΔΗΜΤΟ Αλμωπιας συναντήθηκαν με τον Ευρωβουλευτη Μανώλη
Κεφαλογιαννη στην Εδεσσα  με τον οποίο  συζήτησαν σημαντικά θέματα

5 σχόλια:

  1. quizq Ο Μανωλης ηρθε για να δώσει ή για να πάρει? Σαφέστατα ήρθε για να πάρει τα ψηφαλάκια των αφελών, που για αυτόν θα μεταφραστουν εφόσον εκλεγεί σε 20.000 ευρω μηνιαία συν τις αλλες παροχες του ευρωκοινοβουλίου, για όλους εμάς θα μείνει η μιζέρια και ο αγωνας της καθημερινοτητας με τα ψιχουλάκια που μας προσφερει το συστημα τους. Κατηγορουσαν τους προδοτες τα κομμουνια οτι θα μας παρουν την μακαεδονία, τα σπιτια, τα γαιδουρια και τις κατσικες. Βλεπουμε ομως οτι ο καπιταλισμος μας παιρνει ακόμα και τα σωβρακα. Σωτηρία δεν υπάρχει. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Αριστερα προδοτες, δεξιά αρπαχτρες. Οτι και αν διαλέξεις το αποτελεσμα ειναι μηδέν (0). ΕΟΚ, Κομμουνια, ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστος ο φιλος ενώ με το Π.Α.Σ.Ο.Κ Τρωγαμε όλοι μεχρι και οι πεθαμενοι και δεν μας ένοιαζε, μας πηρανε το φαει μεσα απο το στομα και μας δίνουν ψιλουλακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ακριβώς συζήτησαν και ήταν τόσο σοβαρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αγωνιστές τς παράταξης που δεν έχουν κανένα όφελος να περιμένουν με μοναδικό στοιχείο μεταξύ τους ότι είναι μπακούρια περιμένουν ανιδιοτελώς τη δικαίωση. Πατρίς - Θρησκεία - Ελευθερία. ζήτω η ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωραια φωτογραφια....ποιοι ειναι οι κυριοι μαζι με τον κεφαλογιαννη??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)