Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ξεσάλωσαν οι γενίτσαροι του Μπίνου



 
Ούτε τον άνθρωπο που χάρη στις ψήφους του γίνανε εξουσία στον Δήμο Αλμωπίας  και αμείβονται πλουσιοπάροχα , δεν σεβάστηκαν οι γενίτσαροι του Μπίνου.

Έτσι με ανώνυμα σχόλια  στην μεγαλύτερη ντροπή του ηλεκτρονικού τύπου , επιτίθενται άνανδρα , στον Χρήστο Μπάτση για όσα αναφέρει στην επιστολή του περί ανεξαρτητοποίησης από τον συνδυασμό του δημάρχου και την ανακοίνωση της καθόδου του ως υποψηφίου Δημάρχου στον Δήμο Αλμωπίας.
Εξαπολύουν χυδαίες επιθέσεις κατά του Χρήστου Μπάτση , ενός από τους πιο έντιμους και εργατικούς δημοτικούς συμβούλους της  διαλυμένης πλέον παράταξης του  Δ. Μπίνου.
Η οργή και η αγανάκτησή τους μάλιστα μεγαλώνει , καθώς διαπιστώνουν ότι ο Χρήστος Μπάτσης είναι αγαπητός και αποδεκτός από την συντριπτική πλειοψηφία σε αντίθεση με τον αλαζόνα και υποκριτή  δήμαρχο. Δεν βρίσκουν ούτε μία κουβέντα να αποκρούσουν τις σοβαρές καταγγελίες του Χ. Μπάτση. Ίσα –ίσα επαναβεβαιώνουν τα όσα ισχυρίζεται περί λήψης αποφάσεων στον Δήμο από εξωθεσμικά κέντρα.
Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι η σιωπή του λαλίστατου δημάρχου , που δεν απαντάει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε καταγγελίες που  βάλλουν ευθέως κατά της εντιμότητάς του και της νόμιμης λειτουργίας του. Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να απαντήσει διότι η αλήθεια και η πραγματικότητα μάλλον ωχριούν μπροστά  σε όσα έχει κάνει κατά την διάρκεια της θητείας. Η εντιμότητα και η διαφάνεια δίνει την εντύπωση ότι ήταν ένα καλοστημένο ψέμα που σχίζεται καθημερινά σαν κουρελόχαρτο.

13 σχόλια:

  1. Η μεγαλύτερη ντροπή του ηλεκτρονικού τύπου....!!! Πολύ σωστό.! Η e-kolofilada του Βαφειάδη κάνει μεγαλύτερη λογοκρισία και από τη Χούντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρίσκεται σε πανικό είναι γεγονός και φαινεται καθαρά .
    Έχει πιαστεί το λεπτεπίλεπτο χεράκι του Βαφειάδη να γράφει συκοφαντικά υβριστικά απειλητικά σχόλια εναντίον του Μπάτση.
    Καλά για πόσο βλάκες μας έχει ...
    Συνέχιστε να ξεφτιλιζεστε με κάτι πρέπει να γελάμε κ εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχεται και η σειρα του δημαρχου κατηγορος κατηγορουμενος ο νωον νοειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpatsh proxora ta exoun pexh. mazisou asxolounte giati kseroun pos xtipas protia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την πρώτη Κυριακή τους έχεις.
    Αυτά που λένε δεν αρμόζουν σε μορφωμένους ανθρώπους κ καλά.
    Αστούς Χρήστο μόνοι τους θα βγαλουν τα ματάκια τους πόσο καιρό θα λασπολογουν. Κάποια στιγμή θα βαρεθεί η πληρωμένη σουπιά να γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΙΜΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΙΜΟΥ, Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕ...………………………………………………………………...

      Διαγραφή
  6. Μπαααα παίρνει πολλά για να βαρεθεί.
    Τόσα χρόνια ταιζει για να γράφει κατινιες.
    Άλλωστε η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ολοι γνωριζαν την σελιδα του αριδαια νιουσ και τι ρολο επαιζε στα δρομενα του δημου το θεμα ειναι οτι και ο μπατσης ηταν ειναι και θα ειναι στο τελος στην ιδια γραμμη αφου αρχισει η πιεση απο την κομματικη γραμη τα εχουμε φαει αυτα τα κολπα μπατσιδη και βουντριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. oi,neznamides,hne,mazi,soy,na,to,jereis,mpatsh,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νεζναμη να πεις τον αδερφο σου καραγκιοζη...

      Διαγραφή
  9. Μπάτση προχώρα άφοβα. Φαινεται καθαρά ότι βρίσκεται σε πανικό. Κάποιος να του εξηγήσει ότι η πολύ λάσπη που ρίχνει από το πληρωμένο ηλεκτρονικό έντυπο τύπο που πληρωνουμε όλοι οι κάτοικοι της Αλμωπίας, δεν εφτασε για να κλείσει τις τρύπες που δεν έκλεισε 5 χρόνια τώρα.
    Και το να προσβάλει έναν άνθρωπο που από μικρό παιδί ξέρει μόνο να δουλεύει Κ όχι με τα λεφτά τις πρώην γυναίκας του να το παίζει μάγκας.
    Κάποιος να του πει ότι ο Μπάτσης έχει πάρει πτυχίο από την ίδια την ζωή.
    Και θα τα καταφέρει καλύτερα από τον μπινο που μόνο να μας ξευτιλιζει ξέρει στην εξέδρα.
    Τέλος με τους τιχοδιοχτες .....άνθρωποι του μόχθου και της καθημερινότητας να γνωρίζουν τα προβλήματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε πώς περασαν τα χρόνια????Και κάποια παιδάκια θα βγαλουβ καρτα ανεργίας πάλι καποια μαγκάκια πού τραμπουκισαν αρκετους υπαλλήλους !!!!!!βρε πως περνάει ο καιρός καί ερχεέρχ πάλι η αφάνεια!¡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος ειναι ο βουντριδης απο ποιο χωριο ειναι υπαρχει τετοιο επιθετο η ειναι παρατσουκλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)