Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Ψάχνει τρόπους να διαγράψει καταλογισμούς του Τουφεγγόπουλου ο Μπίνος

 ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΙ 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 
ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 
               ΔΗΜΟΤΕΣ



Τελευταία στιγμή οι πιο ψύχραιμοι και λογικοί έσωσαν  (έστω και προσωρινά) την παρτίδα στο εκκολαπτήριο των  προεκλογικών χατιριών του δημάρχου Αλμωπίας, ο οποίος έβαλε τις οικονομικές του  υπηρεσίες να θέσουν ως θέμα στο δημοτικό συμβούλιο   την διαγραφή καταλογισμών σε βάρος του πρώην δημάρχου Εξαπλατάνου.  Σταύρου Τουφεγγόπουλου.Αντί δηλ. τόσο καιρό να κινήσουν τις διαδικασίες και να απαιτήσουν από τον συγκεκριμένο να επιστρέψει ‘όσα του έχουν καταλογιστεί , προσπαθούν στα μουλωχτά  να τον απαλλάξουν .  Η διαγραφή δεν μπήκε  , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ως θέμα στην ημερήσια διάταξη της ερχόμενης  συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Η απελπισία του απερχόμενου δημάρχου να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο , τον έχει  φέρει σε κατάσταση πανικού  με αποτέλεσμα να προσπαθεί να "συμμαχήσει και με τον διάβολο."
Προς το παρόν απέφυγε την προκλητική  πατάτα  για ‘όλη  την κοινωνία.  Όμως συνεργάτες του προσπαθούν να βρουν διέξοδο  για να εξυπηρετήσουν τον πρώην δήμαρχο Εξαπλατάνου που είναι και υπόδικος για βαριά αδικήματα, προκειμένου να αποκομίσουν όπως πιστεύουν εκλογικά οφέλη. 
Τελικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας δεν έχει ίχνος ντροπής. Ενώ αφήνει απένταρους ανήμπορους δημότες που έχουν μικροϋποχρεώσεις   με την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών, επιχειρεί
να χαρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε όσους θεωρεί ότι μπορεί να έχει εκλογικό κέρδος.



12 σχόλια:

  1. Έχει το δικαίωμα αυτό; Είναι δικά του τα χρήματα; Αν τον λυπάται τόσο ας του τα δώσει. Ο πεθερός του έχει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεύει?δώστε μια απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ξεπληρώνει ο Μπίνος τις προεκλογικές του δεσμεύσεις απέναντι στον πρώην δήμαρχο του Δήμου Εξαπλατάνου .....και όχι μόνο με την θέση του ιδικού συμβούλου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως λέει κι ο ποιητής "είναι κάτι πιο βαθύ, αυτό που μας λερώνει". Οι προθέσεις του φάνηκαν από καιρό. Να θυμηθούμε τις αναφορές του για το "μεγάλο έργο που πρόσφερε" ο υπόδικος, για την άρνησή του να παραστεί έννομα (ως όφειλε) για την διεκδίκηση των κλεμμένων, για τα κοινά τραπεζώματα, για την απαξίωσή του να απαντήσει για το θέμα στο γραπτό αίτημα ομάδας πολιτών, πριν λίγο καιρό. Έχει να μετρήσει κανείς δεκάδες πράγματα που πιστοποιούν ότι ο σημερινός δήμαρχος (παρά τις πολλαπλές δικαστικές καταδίκες του Τουφεγγόπουλου), συνεχίζει να τον θεωρεί πολιτικό του φίλο, συνεχίζει να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να αντιστρέψει την πραγματικότητα. Νομίζω μάλιστα ότι αν δεν υπήρχε το αυτονόητο νομικό κώλυμα, θα τον έπαιρνε και στο ψηφοδέλτιό του. Προφανώς θα το κάνει έμμεσα, με επιλογή προσώπων από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον! Η παρουσία του Μπίνου στο δημόσιο χώρο μας λερώνει όλους και έχουμε μια ευκαιρία να τον -τους- τελειώσουμε στις επερχόμενες εκλογές. Εγώ δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η διαδικασία της διαγραφής των καταλογισμών θα επανέλθει αν ο σημερινός δήμαρχος επανεκλεγεί. Στο χέρι μας είναι να το ανατρέψουμε αυτό. Να πετάξουμε την βρωμιά από πάνω μας.
    Ιδού η Ρόδος λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήδη έχει ανακοινώσει τον ανιψιό του ο οποίος θα σαρώσει στην Κωνσταντια και όχι μόνο

      Διαγραφή
  5. Ανταποδοτικές σχέσεις ενός σάπιου πολιτικού συστήματος, που αξιολογεί και ερμηνεύει την κοινωνία με βάση τους φίλους, το συγγενές κομματικό περιβάλλον και ενίοτε την προσωπική (ή και ευρύτερη) οικονομική συναλλαγή. Μια μικρογραφία είμαστε μιας ευρύτερης εικόνας. Ο Μπίνος κάνει τα στραβά μάτια στις απατεωνιές των "πρώην και των νυν" (βλέπε καλαμποκαλλιέργειες) και ο Μητσοτάκης, στον πολιτικό χώρο του οποίου ανήκει και ο δήμαρχος, πρεσβεύει την υπέρβαση στο νέο!! Με ποιους; Με τους ίδιους ανθρώπους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό σε αντάλλαγμα με την στήριξη του στις επερχόμενες εκλογές όπου θα είναι υποψήφιος ο ανηψιος του Τουφεγγοπουλου....(γιός της αδερφής του). Θεόδωρος Μουρατίδης... Κύριε Μπινο....σκεψου πως θα χάσεις πολλους περισσότερους ψηφοφόρους..να είσαι σίγουρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΟΥΝ΄΄ ΄και ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω θα ηθελα απο εδω μεσα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στον δημαρχο μας κυριο Μπινο για την δεσμευση του μισθου μου και του τεραστιου ποσου τον 495 € που ζουσαμε με αυτον πλουσιοπαροχα.θελω να του ζητησω συγνωμη εκ μερους ολων που δεν μας τα φερε η ζωη βολικα και δεν μπορεσαμε να τον πληρωσουμε.Τελος θελω να τον ευχαριστησω εκ μερους ολων που μας αφησε χωρις ουτε 1€ γιατι ετσι θα χασουμε μερικα κιλακια αφου δεν θα εχουμε ουτε για ψωμι για τα παιδια μας.Σου ευχομαι εις ανωτερα θα εισαι παντα ο δημαρχος της καρδιας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)