Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ





 Την κάθοδό του ως επικεφαλής συνδυασμού στις ερχόμενες εκλογές στον Δήμο Αλμωπίας , ανακοίνωσε ο Σάκης Χατζηδημητρίου  το βράδυ της Κυριακής.



Στην  αναμενόμενη – προαναγγελθείσα συνάντησή του με τους Δημοσιογράφους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο ιατρός – χειρουργός  Σάκης Χατζηδημητρίου,  πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, ανακοίνωσε  μέσω και αυτών προς τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του να διεκδικήσει τη Διοίκηση του Δήμου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.
Γνωστοποίησε ότι η συγκρότηση – στελέχωση του συνδυασμού του είναι σε προχωρημένο στάδιο και ότι είναι προϊόν σοβαρού πολιτικού  διαλόγου και αποτέλεσμα ευρύτερων συγκλίσεων και συνεργασιών με σημαντικά στελέχη και απλούς πολίτες.
Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι αυτή η δημοτική πρωτοβουλία είναι μία αδέσμευτη υπερκομματική, πολυσυλλεκτική προσπάθεια με πολλά νέα πρόσωπα αλλά και γνωστά έμπειρα στελέχη. Με επιστήμονες, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες και διοικητικά στελέχη του Δημοσίου τομέα, που είναι πρώτα απ’ όλα ενεργοί πολίτες, με καθημερινή παρουσία και δραστηριότητα στην τοπική κοινωνία. Πρόσωπα με εμπειρία και γνώση, αλλά κυρίως με θέληση και αποφασιστικότητα να κάνουν τον Δήμο Αλμωπίας, την πόλη και τα χωριά του, λειτουργικά, ελκυστικά και φιλικά για τους Δημότες και τους επισκέπτες του.
Δεν απέκλεισε , παράλληλα και την οποιαδήποτε υποστήριξη κομμάτων ή κοινωνικών φορέων
Υπογράμμισε, ότι περισσότερο η απλή λογική και λιγότερο η απλή αναλογική επιβάλλει τον διάλογο, τις ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις και συνεργασίες ανάμεσα σε πρόσωπα αλλά και σε παρατάξεις και κινήσεις πολιτών, οι οποίες λειτουργούν συλλογικά και δημοκρατικά.
Κλείνοντας,  ανέφερε τις βασικές αρχές του προγράμματός του  και  ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί στη δημοσιότητα η Ιδρυτική Διακήρυξη, που θα περιλαμβάνει τις καταστατικές αρχές και τους προγραμματικούς στόχους της Δημοτικής Παράταξης του.
Και κατέληξε:
«Χρειάζεται ΑΓΩΝΑΣ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που προξένησε η οικονομική κρίση και ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να δημιουργήσουμε ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ για εμάς και τα παιδιά μας. ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.»


12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ,ΑΛΛΑ Κ Ο ΠΑΣΟΗΣ Κ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΟΛΙ ΑΠΑ ΤΟΝ ΙΔΙ ΧΟΡΟ ,ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΒΗ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ Κ ΜΠΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χο χο χο κοιτα περίπτωση...
      που πατε ωρε παλαιο ΠΑΣΟΚ και ΣΙΑ?

      ο λαος δεν ξεχνα

      Διαγραφή
  2. Ώπα.
    Μυρίζομαι πως θα χαλάσει τη παράδοση ο Χατζηδημητρίου.
    Θα εκλεγεί για δεύτερη φορά ο ίδιος Δήμαρχος στην Αλμωπία.

    Σάκη προχώρα!
    Είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ.
    ΑΚΟΥΣΕ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
    ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ 20 ΑΙΩΝΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ, ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΡΕΒΑΝΣ.
    ΣΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ 2-0.
    ΖΗΤΩ Ο ΠΑΣΟΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο χορτάτος άνθρωπος δεν ξέρει τι θα πει Ρεβάνς φίλε μου.Όποιος έχει απωθυμένα ας τα βγάλει. ο Χατζηδημητρίου ήταν Δήμαρχος όταν πολλοί ρωτούσαν τι ειναι ο Καποδίστριας.......

      Διαγραφή
  4. δεν φτανει να θελεις, θα πρεπει να βρεις και ικανη ομαδα, γιατί αν βαλεις συνεργατες, που δεν τους ψηφιζει ουτε η μανα τους, πατωσες φιλε μου. Η νεκροψια θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκείνο το Διοικητικά στελέχη του δημόσιου τομέα είναι όλα τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφου θα συγκρουστεί με Δήμαρχο Δημόσιο Υπάλληλο τι να κάνει κι αυτός?

      Διαγραφή
  6. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΤΟ 2002 ΕΙΙΝΑΙ ΞΑΝΑΖΕΣΤΑΜΕΝΗ ΣΟΥΠΑ.
    ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χωρίς υπερβολές και φωνές,τι έχουμε τώρα με λόγια αληθινά στο Δήμο? έναν καθηγητή με σπουδές Θεολόγου και Δήμαρχό,3 αποφοίτους Γυμνασίου σαν αντιΔήμαρχους κι ένα πρώην μαθητή -παιδί του Χατζηδημητρίου (τον Σωτηριάδη) ως τον σημαντικότερο.Για πόσο καιρό ακόμα θα απορούν οι νεολαίοι που λένε τσάμπα οι σπουδές μου? εγώ πότε θα κάνω Θείο Δήμαρχό? Ο Δήμος Αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς το καλύτερο ή το χειρότερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σωτηριαδης τι θα κανει τωρα;;;;με ποιον θα κατεβει θα την κανει κι αυτος απο τον Μπινο;;;θα παει στον παλιο συντροφο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)