Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Πρόσληψη και άλλου Ειδικού Συνεργάτη στο Δήμο Αλμωπίας

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΣΙΒΙΑ
 ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ 
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;


 Σε  κατάσταση πανικού εν όψει των εκλογών  ο  Δήμαρχος Αλμωπίας προχώρησε στην πρόσληψη Ειδικού Συνεργάτη, σύμφωνα με την  από 21-1-2019 απόφασή του στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Προσλαμβάνουμε τον κο Καλαϊτζίδη Αθανάσιο του Θεοφίλου, απόφοιτο Τ.Ε.Ι. Σερρών – Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών –Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών, σαν Ειδικό Συνεργάτη, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 213 του Ν. 4555/2018.

Στον παραπάνω ανατίθεται:

1. Η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ενημέρωση για τεχνικά θέματα που σχετίζονται με τη µελέτη, εκτέλεση και συντήρηση των κάθε είδους τεχνικών έργων του ∆ήµου, µε στόχο την έγκαιρη, οικονοµική και άριστη από επιστηµονικής απόψεως πραγµατοποίησής τους.
2. Συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες για θέματα συναφή με το αντικείμενο της ειδικότητάς του.

Από την απόφαση αυτή θα προκληθεί δαπάνη σε βάρος του προϋπ/σμού του Δήμου έτους 2019: στον ΚΑ 00.6031.0001 ποσού 16.053,60 € και για ασφαλιστικές εισφορές στον Κ.Α. 00.6053.0000 ποσού 4.100,79 €. Ανάλογες πιστώσεις θα προβλεφθούν και για τα επόμενα έτη.
Η παραπάνω δαπάνη θα αντιμετωπισθεί από τα πάσης φύσεως τακτικά έσοδα του Δήμου.
Η απόφαση αυτή να υποβληθεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης – Τμήμα Διοικητικού-Οικονομικού Π.Ε. Πέλλας , για έλεγχο και να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

12 σχόλια:

  1. Τι κάνει ή αντιπολίτευση μήπως είναι όλοι τό ίδιο θέλει και δήμαρχος ό άλλος άντε νά τόν δω μήν μόνο μουγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

    ΚΑΛΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι η αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς που στην αντιπολίτευση υπάρχουν 3 τρείς ;;; υποψήφιου Δήμαρχοι Αλμωπίας και ο υπάρχων Δήμαρχος 4 τέσσερις (και αυτός υποψήφιος).
    Έτσι εξασφαλίζουν την πολιτική νομιμότητα τέτοιων αποφάσεων .
    Είναι πέρα για πέρα απαράδεκτες τέτοιου είδους ενέργειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΣΟΗΣ Ή Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ 4 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά τουλάχιστον, γνωρίζω πολλά νέα παιδιά από τον τόπο μας που θα μπορούσαν να στηρίξουν σε επιστημονική βάση τον δήμο, στην αναζήτηση προγραμμάτων και απορρόφηση ευρωπαϊκών κονδυλίων που παραμένουν ανεκμετάλευτα. Δεν πρόκειται για την δαπάνη των είκοσι χιλιάδων αλλά για μια ακόμη άστοχη ενέργεια του εκάστοτε δημάρχου. Γι' αυτό άλλωστε κωφεύει και η αντιπολίτευση. Είναι μια πολύ ικανή απόδειξη για όλους εμάς τους ψηφοφόρους να καταλάβουμε ότι το μότο είναι η Αλμωπία της τσέπης μας και από εμάς εξαρτάται να το αλλάξουμε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. resi aytoi pente xronia den anoixan to stomatous oxi oti o mpinos einai kalos fasistas einai kai enaspou ta brhke olla eteima.

      Διαγραφή
    2. Φίλε 8:12, τα παιδιά αυτά που αναφέρεις μπορεί να είναι επιστημονικά καταρτισμένα και χρήσιμα αλλά δυστυχώς στερούνται μόρφωσης, υπηρέτησης ενός σάπιου πολιτικού συστήματος (δηλαδή είναι αξιοπρεποί), το οποίο συντηρήται από εμάς τους ψηφοφόρους, το οποίο εκμεταλεύονται άριστα οι μικροπολιτικοί του Δήμου μας.
      Είναι ο ορισμός της ομής συνναλαγής, πιό ξεκάθαρα δεν γίνεται.
      Με μικρή σχετικά αναζήτηση στις επίσημες ανακοινώσεις μόνο (και όχι σε αυτά που δεν ανακοινώνωνται) θα καταλάβεις πως καταρτίζουν τα ψηφοδέλτια οι υποψήφιοι, λυπάμε τον εαυτό μου που συνέβαλα σε αυτό το σύστημα δια της ανοχής μου. Εχω αποφασίσει να σταματήσω να είμαι αφελής.
      Θα παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προεκλογική επικαιρότητα για να έχω σαφή άποψη

      Διαγραφή
  7. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
    Δήμαρχε χίλιους ειδικούς συνεργάτες και αν προσλάβεις ,εκεί που έφθασες δεν μπορείς να σώσεις τίποτα, τα δύο τελευταία χρόνια έκανες παράνομες αναθέσεις μαζί με τα λουτρά σε προϋπολογισμό 1.000.000,00 € ,πριν λίγες ημέρες έλαβες από την αποκεντρωμένη διοίκηση καταγγελία μου που απορρίφθηκε, εξήγησε σε όλο το δημοτικό συμβούλιο μέσα από αυτήν την σελίδα γιατί απορρίφθηκε ,είσαι πνιγμένος στην παρανομία μέχρι τα μαλλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΜΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΣΤΗΝ ΕΚΠΝΟΗ ΤΗΣ 5ΕΤΙΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ! ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πασχαλίδης Γιάννης4 Μαρτίου 2019 στις 12:10 μ.μ.

    Ενώ εσύ ανώνυμε 1:10μμ 28/02/2019 είσαι μόνιμος κάτοικος της σαπίλας του Δημάρχου. Πασχαλίδης Γιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)