Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τα αθάνατα έργα του Μπίνου


ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ
 ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙ 
 ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ


Όπου σταθεί και όπου βρεθεί ο απερχόμενος δήμαρχος ,όπως και τα ελάχιστα
παπαγαλάκια του, διατυμπανίζει την εντιμότητα και την διαφάνεια. Άσχετα αν έχει πετάξει ένα σωρό λεφτά σε έργα που δεν χρειάζονται ή γκρεμίζονται πριν λήξει η θητεία του. Πριν λίγες μέρες σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο
περίφραξη παιδικής χαράς στην πόλη της Αριδαίας αποκολλήθηκε και τραυμάτισε αγοράκι 3,5 ετών. Η  παιδική χαρά βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ένα αγαπημένο σημείο πολλών παιδιών μικρών και μεγάλων. Συγκεκριμένα η γυναίκα που τραυματίσθηκε το παιδί της αναφέρει:

Την Παρασκευή το μεσημέρι αυτό το σιδερένιο κομμάτι περίφραξης ( 100 η κ περισσότερων κιλών) έπεσε στο κεφάλι του μικρού μου γιού 3.5 χρόνων. Σε έναν δημόσιο χώρο ( ούτε καν μέσα αλλά στο πεζοδρόμιο) σε μια " πρότυπη παιδική χαρά . Ευτυχώς για την γυναίκα και το παιδάκι εντιμότατε δήμαρχε της καρδάς μας.
Ο Δήμος και οι τεχνικές του υπηρεσίες τι λένε; Γιατί κατάπιαν την γλώσσα τους;


 ---------------------------------------------------------------------------------



5 σχόλια:

  1. Χοντροβουβαλε για.Πες μας η μανα του παιδιου που ακριβώς τραυματίστηκε οπως αναφερεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι ο εργολάβος, ποιος είναι ο επιβλέπων μηχανικός, το έργο έχει παραδoθεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνωμη αλλά δεν γίνεται ΕΝΑΣ να φροντίζει για όλη την πόλη!Η παιδική χαρά ηδη από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της βανδαλιζοταν από μεγαλύτερα παιδιά που σύχναζαν εκεί.Αν δεν αποκτήσουν πρώτα από όλα οι πολίτες μιας πόλης Παιδεία τι να σου κάνει ένας δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η γυναίκα που τραυματίστηκε το παιδί της λέει οχι η ίδια...διαβαζε καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γεγονός ότι πέρασε ένας χρόνος και δεν παραδόθηκαν οι δύο παιδικές χαρές δεν λέει τιποτα;είστε απαράδεκτοι κύριοι.. Μην τολμήσετε και κανετε εγκαινια με φωτογραφίες κατα τον Μάιο πριν τις εκλογές...ολοι σας κραζουν ...ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)