Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Συνεδρίαση για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας




Με καθυστέρηση δύο χρόνων περίπου από την σχετική εξαγγελία ,
γίνεται ειδική συνεδρίαση για την ΔΕΥΑ Αλμωπίας και την οικονομική κατάσταση που βρίσκεται . Αναμένεται να γίνει οικονομική ανάλυση για τα οικονομικά της ανά προεδρική θητεία.

Η συνεδρίαση θα γίνει   στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 4 Μαρτίου   έτους  2019 ημέρα Δευτέρα  και ώρα   19:00 (7.00'μ.μ) για συζήτηση και ενημέρωση του Σώματος, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης :

 «Η κατάσταση του Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας από την ίδρυση – σύσταση της έως σήμερα και οι ενέργειες  που έχουν πραγματοποιηθεί  για την μελέτη κοστολόγησης, την μελέτη τιμολόγησης, την μελέτη βιωσιμότητας και των οφειλών του Ν.Π.Ι.Δ. Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας».

2 σχόλια:

  1. Όλα τα λεφτά! Μελέτη βιωσιμότητας βάσει των οφειλών της και όχι της κακής διαχείρισης, των περιττών προσλήψεων, των αμοιβών ορισμένων...
    Παίρνουν μαθήματα από το κεντρικό κράτος καθώς φαίνεται! Θα αυξήσουν την τιμολογιακή τους πολιτική και θα προχωρήσουν σε αυστηρότερα μέτρα προκειμένου να εξοφληθούν από τον κοσμάκη!
    Στοχεύουν δηλαδή στην πώληση ή την παραχώρηση της ΔΕΥΑ σε ιδιώτη, επειδή αυτοί είναι ανάξιοι και ανίκανοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΕΥΑΡ πετάει από οικονομικά έχει τόσα χρήματα που τα μοιράζει ..Ποιος σας είπε εσάς οτι έκανε κακοδιαχείρηση και δεν δεν έχει λεφτά στο ταμείο . Σας πληροφορώ λοιπόν οτι μια χαρά πάει η επιχείρηση και μέσα στο δεκαεννέα ακόμη ποιο καλά θα πάει με τους συμβούλους που προσέλαβε έναντι αδράς αμοιβής... Οψόμεθα στο Δ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)