Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ζητά την παραίτηση του Κ. Ζαχαριάδη ο Δήμαρχος Αλμωπίας





Την παραίτηση του Κώστα Ζαχαριάδη από τη θέση του Προέδρου της ΔΗΚΕΑ  φέρεται να ζήτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας .


Σύμφωνα με πληροφορίες από το προσωπικό του γραφείο τύπου, ο Δήμαρχος πήρε αυτή την απόφαση, καθώς ο κ. Ζαχαριάδης φέρεται να στηρίζει άλλο συνδυασμό και συγκεκριμένα αυτόν του Σάκη Χατζηδημητρίου, τη στιγμή που ασκεί διοίκηση ως Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από καμιά πλευρά, ωστόσο αναμένονται εξελίξεις, καθώς ο Δήμαρχος δεν φαίνεται διατεθειμένος να δεχτεί συμπεριφορές πολιτικής αχαριστίας, όπως σημειώνουν άνθρωποι από το περιβάλλον του, ιδιαίτερα από ανθρώπους που μέχρι και σήμερα ασκούν εξουσία, αλλά νομικά δεν μπορεί να τον παύσει γιατί είναι εκλεγμένος και δεν έχει πλέον πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο..
Ανάλογο τελεσίγραφο έχει στείλει και σε άλλους Δημοτικούς Συμβούλους,ενώ  στην «μπούκα» φέρεται να είναι και ο Σίμος Σωτηριάδης , τον οποίο όμως δεν τολμά να «ακουμπήσει»

14 σχόλια:

  1. Τι να τους κάνει τους δημοτικούς συμβούλους με τόσους ειδικούς η ομάδα πετάει.
    Σε λίγες μέρες τελειώνουν την ανάπλαση για το δασάκι και αμέσως μετά ξεκινούν τη μελέτη για το διασυνοριακό μέσω Προμάχων και θα τελειώσουν με το προαστιακό Αριδαία-Σκύδρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΕΙ ΞΕΦΥΓΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΣ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΕΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εκδικητικότητα του απερχόμενου έχει καταντήσει γραφική!
    Έιγκιντίιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, κούτρε μήτρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μπινος ελέγχει μονμ την πιπεριά το γαρεφι και την φιλωτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πότε εχει να βγει δήμαρχος συνεχόμενα δύο τετραετίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητά κ την παραίτηση του άλλου του συμβούλου,που εάν είχε παραιτηθεί από τότε που το ζητάει δεν θα λειτουργούσε κανένα σχολείο κανένα γυμνάσιο και λύκειο. Όπως δεν λειτουργεί κανένα δημοτικό κ νηπιαγωγείο . Αν κάνω λάθος ας βγει ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ ας μας διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο ΧατζηΔημητρίου έρχεται με φόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μη τρακαρει με τόση φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο ΠΙΝΟΒΟ πες του να ανέβει να πάρει πολύ φόρα για να μας τα κλάση, τσοπάνη της αλμωπίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ζαχαριαδης και το λυκοστομο οπου πανε βγαζουν δημαρχο μπορειται να δειται τα στατιστικα των προηγουμενων εκλογων και βγαλτε συμπερασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο σημερινός δήμαρχος είναι ο δήμαρχος με την χαμηλότερη νοημοσύνη που έχει περάσει από το δημαρχείο μας!!! Γι αυτό έχει άφεση των πεπραγμένων του. Κοινώς πράσσειν άλογα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τουλάχιστον ο Ζαχαριάδης έστρωσε καταστάσεις.και σιγά το μισθό.οκ σύμβουλοι τον έβγαλαν τον αλλαζονα.αλλιως σιγά που θα βγαίνε.απολαμβανει χρήμα και δόξα που δεν την είχε ποτέ του.μιλανε και για ηθική και προδοσίες.πρωτα αυτός πρόδωσε τον κόσμο που τον εμπιστεύθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)