Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Ανακοίνωσε υποψηφίους ο Τζιτζικώστας


 


Τους εκατό υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» παρουσίασετη Τετάρτη  ο Απόστολος Τζιτζικώστας.


Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος θα διεκδικήσει την επανεκλογή του τον ερχόμενο Μάιο, έχει ολοκληρώσει το ψηφοδέλτιο σε όλους τους νομούς.
Ταυτόχρονα, παρουσίασε το νέο σήμα της «Αλληλεγγύης» που είναι ένα δακτυλικό αποτύπωμα ως έμβλημα, ανάλογο της καμπάνιας Respect The Truth που έκανε για τη Μακεδονία, με μότο το «Δυναμώνουμε τη Μακεδονία». «Αυτό είναι το αποτύπωμα του έργου της παράταξής μας», είπε παρουσιάζοντας το νέο σήμα ο κ. Τζιτζικώστας.
Η ιστοσελίδα μας αλλά και το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ δικαιώθηκαν  για τις πληροφορίες που είχαν ότι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοί του δεν θα ήταν ξανά υποψήφιοι μαζί του. Περιφερειακοί σύμβουλοι που προσπάθησαν καθημερινά , αλλά ήταν ελάχιστος ο σεβασμός απέναντι τους με αποκορύφωμα  τον « διορισμό» ουσιαστικά  προσωρινού αναπληρωτή Αντιπεριφερειάρχη  που έγινε μόνιμος μετά τις δικαστικές περιπέτειες που είχε ο Θ. Θεοδωρίδης που και αυτός μετά την δικαίωσή του προτίμησε να ασχοληθεί με τον Δήμο Πέλλας.
Η απουσία των συγκεκριμένων περιφερειακών συμβούλων θεωρείται μεγάλο πλήγμα , καθώς ήταν όλοι τους ιδιαίτερα αγαπητοί στο σύνολο των κατοίκων του νομού.

Στην Π.Ε. Πέλλας ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι οι εξής:

Γαβριηλίδου Ροζαλία

Ζέρζης Πέτρος

Νουσηκύρου Άλκης

Τζαμτζής Δάνης
Τσεσμετζίδου Σοφία
               
Περφερειακοί σύμβουλοι είχαν εκλεγει:                             
               
 Ζωγράφου- Τσαντάκη Μαρία του Γεωργίου.
Καράμπελα Μαρία του Γεωργίου.

Ζέρζης Πέτρος
Βασιλειάδης Βασίλειος
Ανδρίτσος Ιωάννης του Κωνσταντίνου.Είχε εκλεγεί με το κομματικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. με επικεφαλής τον Γιάννη Ιωαννίδη

1 σχόλιο:

  1. τι εγιναν τα παξιμαδια απο την βουλή, φαγωθηκαν όλα ? μας φλομωσαν στα εργα της χρεωκοπίας και θελουν να συνεχισουν απο αλλο μετερίζι ? οχι, οχι δεν θα δωσουμε, ουτε θα παρουμε, μπουχτησαμε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)