Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Χρήστος μπάτσης : Βάζουμε τον πήχη ψηλά


Ένας σύγχρονος, ανεξάρτητος, αυτοδιοικητικός συνδυασμός διεκδικεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι στην περιοχή της Αλμωπίας στις ερχόμενες εκλογές.

Θα κληθεί να οδηγήσει την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε σε μια εποχή που είναι ίσως από τις πιο δύσκολες.
Συναντήσαμε ανθρώπους που πονάνε και αγαπάνε τον τόπο τους. Ανθρώπους που αγωνιούν για το μέλλον τους και για το μέλλον των παιδιών τους. Ανθρώπους που αντιστέκονται και πιστεύουν  ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ανθρώπους που ξέρουν ότι η αλλαγή θα έρθει από κάτω προς τα πάνω. Ανθρώπους  καθαρούς, με φρέσκιες ιδέες, που έρχονται να προσφέρουν. Αυτό  είναι κοινή δέσμευση όλων μας.
Αλλά-ΖΟΥΜΕ πρακτικές, αλλά-ΖΟΥΜΕ νοοτροπίες, αλλά-ΖΟΥΜΕ ιδέες! Είναι η αρχή μιας μεγάλης συλλογικής προσπάθειας. Μιας προσπάθειας να αλλάξουμε τον τόπο μας. Βάζουμε τον πήχη ψηλά. Δεν ζητάμε απλώς την στήριξή σας για μια ρηχή και χωρίς έμπνευση διαχείριση. Ζητάμε την εμπιστοσύνη σας για να αλλάξουμε το τόπο μας γιατί ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ.

Υποψήφιος Δήμαρχος
Μπάτσης Χρήστος

8 σχόλια:

  1. Λόγια ωραία που τα ακούσαμε πολλές φορές και που ποτέ δεν γίναν πράξεις μακάρι να είστε οι εξαίρεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την εξαίρεση προσπαθούμε.αλλα ο κόσμος έχει γίνει δύσπιστος με όλα αυτά που βλέπει και ζει και με το δίκιο του Πρέπει όμως κάτι να κάνουμε αν μας ενδιαφέρει να ετοιμάσουμε κάτι καλύτερο για τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κύριος Μπάτσης έχει ενα καλό και ένα κακό.Το κακό ειναι ότι διοικούσε το Δήμο και τώρα κάνει κριτική στη δημοτ αρχή που στήριζε.Το καλό είναι ότι τόλμησε να αφήσει μια καρέκλα που πληρωνόταν αδρά.Είναι για παράδειγμα πιο τίμιος απ τον Χουρσόγλου που έγλυψε εκει που έφτυνε.....Το θέμα είναι να δούμε συνδυασμό ισχυρό με ανθρώπους που μπορουν να εκπροσωπήσουν το Δήμο και στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι Βρυξέλλες λέτε; αντε σοβαρευτεί τε. Λάμπες σκουπίδια νερό πότισμα. Λύστε αυτά και μετά κάντε όνειρα. Πάντως με νοοτροπία υπαλλήλων δεν λύνονται. Εδώ και 20 χρόνια δεν λύθηκαν. Όλοι παιρνουν ψήφους από απλήρωτα άρδευσης.

      Διαγραφή
  4. Για όσους τον γνωρίζουν η κριτική γινόταν από την αρχή.τον ενοχλούσαν πράγματα από το το πρώτο κιόλας διάστημα.Οσο για την εκπροσώπηση και όχι γλυψιματικες τακτικές αν ποντάρετε θα το διαπιστώσετε.Ο νυν τι έκανε πχ;που δε θα μπορέσει ο Μπατσης. Εντάξει Γαλλικά δεν ξέρει.γνωριζει όμως τις ανάγκες της υπαιθρου ποσοστό ικανό της περιοχής μας. Ούτε τα αυτονόητα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν. Τι να τις κάνουμε τις Βρυξέλλες. Εκεί θα σταλούν οι βουλευτές η βουλευτές διαλέγετε και παίρνετε Και στο κάτω κάτω έχει και συνεργάτες που θα τον βοηθήσουν Πόσους κουβαλούσε μαζί του ο νυν. Θυμάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν αρκει να λεμε νεοι ανθρωποι με οραματα για τον τοπο και την ιδια στιγμη να βλεπουμε υποψηφια προσωπα της τελευταιας εικοσαετιας που εδωσαν εξετασεις αλλα η αλμωπια εμεινε στασημη διοτι εργα ουσιας δεν εγιναν κυριως για τον πρωτογενη τομεα ακομα σε πολλα χωρια του δημου οι αγροτικες εργασιες γινονται οπως πολλα χρονια πριν ο τοποςμας εχει πολλα νερα αλλα μια δεξαμενη δυστυχως δεν εχει γινη εργα ουσιας δεν υπαρχουν οιδρομοι εχουν πολλες λακουβες τα εσσοδα απο τα τελλη κυκλοφοριας να κατανεμονται αναλογως με το τι πληρωνει καθε τοπικο διαμερισμα που πανε τα ανταποδοτικα τα εσσοδα απο τα ηδροηλεκτρικα γιατι να μην τα διαχειριζονται οι προεδροι των τοπικων διαμερισματων οι αγροτικοι δρομοι τα αυλακια εχουν τα μαυρα χαλια κτλ οι οικισμοι υποφερουν απο καθαριοτητα αυτα τα απλα πραγματα δεν λυθηκαν τα σκουπιδια τα περνουν καθε εδομαδα τον χειμωνα και καθε δεκα ημερες το καλοκαιρι λειπουν παρκα λαμπες δεν αναβουν οι υπηρεσιες του δημου δυστυχως δεν λειτουργουν οπως σε αλλους δημους περισσοτερα σε αλλη στηλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σού απάντησω οπως ο δήμαρχος και μερικά γλειφτρακκια πού ακομ τον περιβάλλουν ...Οι υπαλληλοι φταίνε τεμπέληδες τσάμπα πληρώνονται άχρηστοοι!!!!!!!Mε αυτή τη νοοτροπία ανέλαβαν οι κύριοι και με αυτή την νοοτροπία θα πανε σπιτι τούς.Και ο Μπάτσης συμφώνησε δυστυχώς και αυτός τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λάθη γίνονται.τα ψέματα και οι εξαπατήσεις και μάλιστα συνεχεις δεν είναι λάθη.ειναι εσκεμμενες επιλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)