Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Τώρα θυμήθηκε τους συλλόγους ο Δήμος Έδεσσας




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ


Ο Δήμος Έδεσσας, η Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης & Ν.Γενιάς,  απευθύνει  ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του Δήμου μας.


Η  ανοιχτή πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα μέλη (ή εκπροσώπους αυτών) των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων του Δήμου μας, ώστε να πραγματοποιηθεί μια βάση δεδομένων με ενιαία χαρτογράφηση των στοιχείων, των σκοπών και των δράσεων των Συλλόγων.
Αυτό θα βοηθήσει στην καλύτερη προβολή των εκδηλώσεων των Συλλόγων, αφού θα υπάρχουν τα υπό διερεύνηση στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου και θα είναι προσιτά στον καθένα.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τη Δ/ντρια της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Πέλλας  κα Ελένη Καραντώνη για θέματα που αφορούν τη λειτουργία των συλλόγων.

Στη συνέχεια θα κληθούν οι Σύλλογοι να καταθέσουν προτάσεις για τη βελτίωση της συνεργασίας τους με το Δήμο.

Η συζήτηση προγραμματίζεται για την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 19.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

Παρακαλούμε θερμά για την προσέλευση των Δ.Σ. των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου ώστε να υπάρξει μια αγαστή συνεργασία για την προώθηση του τοπικού πολιτιστικού και αθλητικού προϊόντος.


3 σχόλια:

  1. προεκλογικη πρεμουρα τους επιασε? ΚΑΝΕΝΑς ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην φωτογραφία εχεις τις αρκουδες της ΕΔεσσας, που ο δημαρχος τους κυνηγησε μανιωδώς, παρόλο που ο πρέδρος τους ειναι δηλωμένος οπαδός και υποστηρικτής του δημαρχου. Τα παθηματα του προέδρου αμετρητα απο τον "διωγμό" που υπέστη με τις ενέργειες του δημαρχου. Μηνύσεις επι μηνύσεων. Καταδικαστικές αποφάσεις σωρηδόν. Πρόστιμα επι προστίμων. Για διατάραξη κοινής ησυχίας για μουσική στις 10:10 το βράδυ. Για πραγματοποιηση εκδηλωσεων χωρίς άδεια απο τον Δημο (που ο ιδιος δεν τους έδινε και τους εστελνε την αστυνομία-που δεν επεμβαινει χωρις καταγγελία). Για άναμα φωτιάς χωρις αδεια (ο ιδιος εστελνε την πυροσβεστική-που σημειωτέον οτι δεν επεμβαίνει εάν δεν κληθεί). Για κοπή ξυλων της φωτιάς (ο ιδιος εστελνε το δασαρχείο). Ο συλλογος αυτός ειναι υπο διωγμόν και ολα αυτά λόγω μουσικής και τραγουδιών που δεν πρέπει (κατα την φασιστικη απόφαση τους) να ακουγονται (εξακολουθούν να ειναι απαγορευμένα και δεν το ξέρουμε;). Ολα αυτά ειναι έργο γειάνου (δηλαδή ο Μεταξας νεκραναστηθηκε εν έτει 2019). Όσο για τους αθλητικούς συλλόγους ειναι γνωστό οτι οσοι δεν ηταν μαζί του κυνηγηθηκαν μανιωδώς, ομως τώρα είναι έτοιμος να τους καταστρεψει όλους με το γκρεμισμα του γηπεδου και των κλειστών αιθουσών που έχει, χωρίς πρώτα να φτιάξει τις καινουργιες εγκαταστασεις, που το κόμμα του έχει εξαγγείλει αμέτρητες φορές και δεν έχει κανει καν εγκαίνια έναρξης εργασιών. Φυσικά ειναι μία προεκλογική φιέστα που σκοπό εχει την απόσπαση υποσχέσεων στήριξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μετσκες που ησασταν στην θεσσαλονικη??εψαχνα εψαχνα δεν σας βρηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)