Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Βολιδοσκοπήσεις για νέο σχήμα στην Αλμωπία





Στο στάδιο των διερευνήσεων βρίσκεται γυναικείο συγγενικό πρόσωπο του Δ. Πασόη ,
για την συγκρότηση συνδυασμού του οποίου θα τεθεί επικεφαλής στις ερχόμενες δημοτικές  εκλογές.  Η ίδια ήδη είχε βολιδοσκοπήσεις από άλλους συνδυασμούς για υποψήφια δημοτική σύμβουλος, ενώ ήδη συζητά  με  φερόμενους  ενδιαφερόμενους  υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του Σάκη Χατζηδημητρίου, Νίκου Παρούτογλου, Χ. Μπάτση , αλλά και του σημερινού δημάρχου. Το κλίμα και οι προθέσεις  φέρονται καλές , ενώ η ίδια αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να δώσει συγκεκριμένο στίγμα και ανακοινώσεις.

7 σχόλια:

  1. Προφανώς εννοείς την κωλοφωτια που νομίζει ότι λάμπει σαν αστέρι η κακομοίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ,ΤΗΝ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ,ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΒΡΟΝΟΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΣ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.ΑΣ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΨΑΡΙΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.ΣΑΜΑΝΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ,ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ,ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ,ΕΙΣΘΕ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ κλπ και κλπ.ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ,ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ,ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κα ΜΠΑΓΚΗ,ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ,ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΥΧΕΣΘΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ πατριδοκαπηλε που κρινεις παντα μονοπλευρα και σκοτωνεσαι για την μακεδονιαμας που οι δικοιμας παπουδες ελευθερωσαν κανε και ενα συλαλητηριο για την πολι που θελουν να την κανουν τζαμι και θα δεις την κοκα κολα μπερκολα ανδρακι της φακης χρυσοβγαλμενε επισκεπτη με ψηφους εκλεγονται οι υποψηφιοι δεν τους διοριζει το κομα το δικο σου ξυπνα και μη λες ανοησιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακου πανηλιθιε κομιτατζη οι πατριωτες ειναι πατριωτες και οχι σουργελα προδοτες σαν του λογου σου ενταξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω κομιτατζης χρυσοβγαλμενε εκανα στην κυπρο το εβδομηντα τεσσερα εσυ αν εχεις κοτσια κανε συλαλητηριο για την αγια σοφια και την κοκινη μηλια που το παιζεις υπερ πατριωτης και ασε τα κοσμιτικα επιθετα στο κομμασου που θυμιζει τα εσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)