Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Πλάκωσαν στο ξύλο Τζάκρη και Σηφάκη στη Σωσάνδρα



 

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ


Μάλλον κάπως έπρεπε να περιγράψουν την φανταστική τους είδηση μπλοκ της Αριδαίας τα οποία διαχειρίζονται άτομα τελείως άσχετα με την δημοσιογραφία.
Εφεύρανε την είδηση ότι στο πανηγύρι της Σωσάνδρας  οι κάτοικοι του χωριού αποδοκιμάσανε δήθεν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρα Τζάκρη , οι οποίοι αναγκάστηκαν να φύγουν όπως όπως από τις εκδηλώσεις.
« Όλα είναι παραμύθια της Χαλιμάς , δηλώνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Νίκος Μήντσης,  που ήταν και ένας από τους οικοδεσπότες των εκδηλώσεων και που ρωτήθηκε σχετικά από την εφημερίδα μας.  Στην εκδήλωση  ήταν περίπου χίλια άτομα συνεχίζει. Όλοι τους χαιρέτισαν εγκάρδια . Βρέθηκαν βέβαια και τρία άτομα , ο  ένας από την Αριδαία , που κάτι ψιθύρισαν για την συμφωνία των Πρεσπών . Από κει και πέρα όμως κανένας δεν συμφωνούσε μαζί τους , ούτε και τους έκαναν κάποια παρατήρηση για να μην χαλάσει το πανηγύρι. Η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφτηκαν . Και είναι λυπηρό να προσβάλλουν το χωριό μας , που είναι φιλόξενο , τέτοια δημοσιεύματα. Δεν  θα κρίνω αν έγιναν με σκοπιμότητα ή όχι. Εγώ απλά λέω ότι όσα γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. »

 Ο  Γιάννης Σηφάκης γράφει στο fb  του σχετικά  

                                               Σήμερα Αγίου Γεωργίου επισκέφθηκα την Μαργαρίτα, Βρυττά, Άγιο Αθανάσιο και Σωσάνδρα συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις τους.
Συνομίλησα με εκατοντάδες πολίτες ευχόμενος αλλά και συζητώντας για διάφορα σοβαρά τοπικά θέματα και την γενική πολιτική κατάσταση. Η ανταπόκριση τους ήταν παραπάνω από καλή, το κλίμα έχει αλλάξει, φαίνεται πλέον καθαρά η διάθεση τους να μην επιτρέψουν την παλινόρθωση της χώρας σε αυτούς που την κατέστρεψαν ρίχνοντας την κοινωνία στο καναβάτσο.
Αυτό , μάλλον δεν το ανέχτηκαν κάποια τοπικά blogs που αναπαράγουν με την πρώτη ευκαιρία γραφικές λούμπεν υστερικές δήθεν επιθέσεις εναντίον μας επί μακρόν.
Έτσι ενώ στην Σωσάνδρα επί μιάμισυ ώρα συνομίλησα με τους πολίτες χαιρετώντας και συνομιλώντας με τους μισούς τουλάχιστον παρευρισκόμενους και μετά αποχώρησα κανονικά έκπληκτος διάβασα αργότερα σε δύο τοπικά blos ότι έτυχα έντονων αποδοκιμασιών και ότι αποχώρησα από την εκδήλωση λόγω αυτών.
Η φαντασιοπληξία των υστερικών μάλλον αντικατέστησε την πραγματικότητα της απομόνωσης από την τοπική κοινωνία των ακραίων φασιστικών κραυγών. Προσπαθούν να φαντασιωθούν την επιθυμία τους πραγματικότητα.
Το μόνο που τους λέω ,τόσο στους ίδιους όσο και στους αυτούς που τους ξέθαψαν από τα σεντούκια τους, είναι ότι η θλίψη τους θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και ακόμη περισσότερο μετά τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

11 σχόλια:

  1. Οι φωτογραφίες αλλά λέμε όμως Πετράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρόεδρος λες ότι δεν είπε τίποτα ενώ λέει πως βρέθηκαν άτομα που όντως κάτι είπαν. Οι φωτογραφίες αλλά δείχνουν από αυτά που λες Πέτρο. Μην πας να βγάλεις τον κόσμο τρελό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιες φώτο ορέ Κακομοίρογλου;
      Τις κρατάς μυστικές;

      Διαγραφή
  3. Να ναι τους πήραμε και αγγαλιτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ είδα δύο άτομα ο ένας εκ των οποίων είναι από σωσανδρα και ζει Αριδαία και δεν πατάει το πόδι του στο χωριό ποτέ να πηγαίνουν από πίσω τους όταν χαιρέτουσαν τον κόσμο και να αποδοκιμάζουν και να 'τη λένε 'σε όσους την χαιρετησαν,αν θέλουν να την αποδοκιμάζουν πρόβλημα τους αλλά δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πουν σε κάποιον Γιατί τη χαιρετάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πετρακης θελει να πει οτι οι σωσανδριωτες ειναι τραμπουκοι και τα αλλα ηλεκτρον μεσα ενημερωσης αδιαφανη, ενω αυτος αψογος, μεσα στη διαφανεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμανδης την έχεις ξεφύγει από καιρό. Τις φιλοσκοπιανες σου αγάπες τις γνωρίζουμε το μόνο που δεν ξέρουμε είναι τι σου δίνουν για να παραμυθιαζεις τον κόσμο. Όλοι εκεί ειμασταν και ειδαμε τι έγινε. Ούτε φασιστες ηταν οι κάτοικοι ούτε τπτ από αυτές τις εκφραεκφρ που χρησιμοποίησε ο σιφακης. Απλοι οικογενειάρχες ηταν που διαφωνούν με την χούντα της αριστεράς. Είτε σου αρέσει είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.
    Μάλλον ο μόνος φασίστας είσαι εσύ και ο σιφακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η σχιζοφρενια και η φαντασια ορισμενων μητερες πασης χαζομαρας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΜΠΟΥΚΙΔΗΣ-ΒΕΣΚΟΣ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ" ΣΕ ΡΟΛΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σαμανδη εχει μια φραση π λεει στο Βιτσι και στον Γραμμο σας χωσαμε στην α.... ελα πες το το ξερεις να γουσταρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)