Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ Υποψήφια Ευρωβουλευτής του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις


 

    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΦΕΡΩ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΘΕ ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ  ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε.
   ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ «ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ» ΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ  ΔΟΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.
   ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΝΝΑ ΗΡΩΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!




                                                                  ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ
                                                                               ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ


2 σχόλια:

  1. eχεις κανει τεστ DNA κυρία Ντασιου (με το ρουμανικο? επωνυμο) και μιλάς για γένος και έθνος? Οσο για την παγκοσμια δημοκρατια αστην να παει, εμεις δημοκρατια δεν ειχαμε ποτέ, ουτε καν στην αρχαιοτητα, οπου η τυρανία (φασισμος) ηταν το καθιερωμενο συστημα και απλά υπηρχαν αναλαμπες δημοκρατιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανε με τον βοριδη και τον αδωνη οι αποψεις σου ταιριαζουν απολυτα δημοκρατια των επενητων κρατα για τον εαυτοσου εμεις εδω ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)