Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Π.Ε. Πέλλας






Σε Έδεσσα και Αλμωπία πραγματοποίησε επίσκεψη ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Έδεσσα, όπου ο Περιφερειάρχης, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι συνομίλησαν και είδαν από κοντά τους υπαλλήλους του κέντρου και τους ανθρώπους που επωφελούνται από τη λειτουργία του.
Έπειτα και μετά τη συνάντηση με πολίτες και εκπροσώπους φορέων της πόλης, ο Περιφερειάρχης  μετέβη στην Τ.Κ. Όρμας Δήμου Αλμωπίας όπου ενημερώθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη κα. Αηδονά και συνεργάτες για την ολοκλήρωση του  αντιπλημμυρικού έργου στον Δήμο Αλμωπίας .  Επίσης, έγινε αυτοψία στο έργο «Αποκατάσταση κοιτόστρωσης γέφυρας Ασπροποτάμου στην Τ.Κ. Όρμας»  το οποίο και οδεύει προς ολοκλήρωση.
Ενδιάμεσα, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και η Αν. Αντιπεριφερειάρχης είχαν επισκεφθεί την βιομηχανία τροφίμων Agrifreda S.A. στην Άψαλο Δήμου Αλμωπίας, μία μονάδα με μεγάλη γκάμα προϊόντων που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες επιχειρήσεις, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης.
Επίσης, ο κ. Περιφερειάρχης παραβρέθηκε σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας καθώς, επίσης, συναντήθηκε και επισήμανε το σημαντικό έργο της Π.Κ.Μ. στον τομέα του πολιτισμού σε εκπροσώπους πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.
               


2 σχόλια:

  1. Δηλαδή, υπάρχουν ακόμη μ@λακες που τρέχουν μαζί σας....
    Τόσο αγραμματη και αμορφωτη είναι αυτή η χώρα...
    Ξυπνηστε ωρεεεεέ.....κυνήγι στε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τι ηρθε αυτος ο αρχοντας στα μερη μας? με ελικοπτερο? Δεν πέρασε απο το ΑΘΛΙΟ Οδικό Δικτυο μετά την Χαλκηδόνα? Ειναι υπερηφανος για τα κύματα του δουναβεως πριν τα Γιαννιτσά? Τα αθλία φαναρια και οι ισοπεδες (θανατηφορε) διασταυρώσεις ανήκουν στην εποχή μας ή στο 1960? Εχει μουτρα να απαντησει σε αυτές τις απλές ερωτήσεις? Ομως και εκεινος ο Γιαννουλης? Και εκεινος με ελικοπτερο ήρθε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)