Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στον τελικό του κυπέλλου ο Εδεσσαϊκός

Εχασε 2-1 από τονΑλμωπο

Άλλος περίμενε να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλου και άλλος την πανηγύρισε τελικά. Στην Αριδαία ο Εδεσσαϊκός  πέτυχε το 2-1 στο 1΄λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης και με το εκτός έδρας γκολ πήρε το εισιτήριο για τον τελικό με τον Α.Σ. Γιαννιτσά .

Ο Αλμωπός ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές αφού προηγήθηκε στο σκορ  1-0 μόλις στο  2΄.
Ο Λάζαρος Ελευθεριάδης εκτέλεσε  φάουλ από την δεξιά πλευρά και ο Μεντής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Ο  Αλμωπός είχε μια ελαφριά υπεροχή , αλλά και ο Εδεσσαϊκός ήταν μαχητικός. Το παιχνίδι ήταν περισσότερο δυνατό . Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση , αλλά αρκετές φορές ολιγώρησαν . Στο 10΄ωραία σέντρα του Κιουλτζόπουλου , δεν προλαβαίνουν όμως στο τσακ οι επιθετικοί για κάτι καλύτερο.
Στο 35΄ο Παπαδημητρίου  συτάρει από καλή θέση , αλλά αποκρούει ο Μένιος
 Στο 55΄ο Αλμωπός χάνει μεγάλη ευκαιρία . Από κοντά ο Κάρτζιος σουτάρει , ο τερματοφύλακας αποκρούει όσο να αλλάξει πορεία η μπάλα και να χτυπήσει στο δοκάρι . Στην συνέχεια πηγαίνει στον Λ. Ελευθεριάδη που από πλάγια θέση αστοχεί.
58΄Εκτέλεση φάουλ του Λ. Ελευθεριάδη , άουτ
83΄Δυνατό σουτ  από το ύψος της περιοχής άουτ
87΄Δυνατό σουτ Γ. Ελευθεριάδη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
ΠΑΡΑΤΑΣΗ
97΄ Ο αεικίνητος Αργεντινέζος Stabile , θέλει να τα κάνει όλα μόνος, χάνει τον βηματισμό του στη περιοχή και το σουτ που κάνει φεύγει ψηλά.
Στο 98΄ο Stabile  ξεχύνεται μόνος μπροστά , αλλά υποδεικνύεται οφ-σαϊντ
Στο 99΄ο Μεντής με ωραίο πλασέ κανει το 2-0
Στο 110΄σουτ του Κιουλτζόπουλου βρίσκει την ρίζα του δοκαριού  και ενώ όλοι ετοιμάζονται να πανηγυρίσουν το γκολ ,  η μπάλα γυρίζει πίσω στον αγωνιστικό χώρο.
 114΄Δημιουργούνται μικροεπεισόδια  , όταν παίκτης του Εδεσσαϊκού όχι μόνο πέφτει άτσαλα σε  αντίπαλό του , αλλά εριστικά και προκλητικά του  ζητάει και τον λόγο . Εκεί πήγαν και άλλοι παίκτες και ευτυχώς τα παρατράγουδα  σταμάτησαν  εκεί. Και ενώ όλοι περίμεναν τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη, γίνεται ένα γέμισμα, ο Μένιος δεν υπολογίζει σωστά την έξοδό του , διώχνει αδύναμα  με τις γροθιές. Οι παίκτες του Εδεσσαϊκού κάνουν σέντρα από δεξιά και μέσα από έναν όμιλο παικτών ο Παπαδημητρίου σηκώνεται πιο ψηλά και με κεφαλιά κάνει το 2-1 στέλνοντας την ομάδα του  στον τελικό                . Ήταν το 121΄.
 Αμεσως μετά τους δικαιολογημένους πανηγυρισμούς ο διαιτητής Φωτιάς που ήταν πολύ μέτριος και κατώτερος του αναμενόμενου σφυρίζει την λήξη του αγώνα.



ΑΛΜΩΠΟΣ Μένιος , Λ. Ελευθεριάδης  Ιωάννου (46΄STABILE)Κάρτζιος (59΄Γ. Ελευθεριάδης) Κιουλτζόπουλος (116΄Κυριακίδης)Μεντής , Προύντσης (67΄Λούτσης), Σαϊνατούδης, Σαμαρόπουλος,Τζημογιάννης


ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ Σοϊλεμέζογλου, Κωνσταντινίδης,(106΄Προύντσης) ,Γκαρακλίδης,Μωυσίδης,Χαραβητίδης(46΄Ντόγος),
Κιόρτσης, Παπαγεωργίου,Πασσαλής(46΄Λαφαζανίδης) ( 100Άβραμίδης),Τούφας,
Ιωσηφίδης,Πούπης,Ταουσιάνης,Ντόγος,Τσιακαλος,Λαφαζανίδης και Παπαδημητρίου. Αβραμίδης,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)