Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Ποια είναι η Ελένη Όρλη





Περιβαλλοντολόγος
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με τον συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία»


Γεννήθηκε  το 1990 στην Έδεσσα από αγρότες γονείς και μεγάλωσε στην Ίδα του Δήμου Αλμωπίας.
Το 2008 αποφοίτησε  από το Λύκειο
 Αριδαίας.
Το 2012 πήρε το πτυχίο της  από το Τμήμα Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και διακρίθηκε για τις επιδόσεις της  από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
Το 2014 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της  σπουδές στην «Επιστήμη και  Τεχνολογία Υδατικών Πόρων» στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στην Αθήνα. Στην συνέχεια επέστρεψε  και ζει  στον τόπο καταγωγής της.
Ασχολήθηκε  ως περιβαλλοντολόγος-μελετητής με την εκπόνηση Περιβαλλοντικών Μελετών, επιπλέον σε πρακτικό κομμάτι εντρύφησε στην παρακολούθηση της λειτουργίας εγκαταστάσεων επεξεργασίας αστικών λυμάτων. Σήμερα εργάζεται ως Περιβαλλοντολόγος στον Δήμο Έδεσσας με οχτάμηνη σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου.
Ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος συντάσσεται στο πλευρό του  Σάκη Χατζηδημητρίου και στηρίζει τον συνδυασμό «Ενωμένοι για την Αλμωπία», καθώς διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τόπου μας, γνωρίζει τα προβλήματα του και με εργαλειοθήκη τις γνώσεις, την εμπειρία και την αγάπη για την Αλμωπία πιστεύει  ότι μπορεί να συμβάλλει στην επίλυση του εκάστοτε ζητήματος.
«Η τοπική αυτοδιοίκηση χρειάζεται τη συμμετοχή ανθρώπων με ικανότητες και κρίνεται απαραίτητη η ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά, καθότι η νέα γενιά μέσω της καταρτίσεως και της διάθεσης της για ανιδιοτελή προσφορά μπορεί να προσφέρει ένα θετικότερο διακριτό αποτέλεσμα.
Με ορόσημο την ενωτική διάθεση, την συνεργασία, την διορατικότητα και την αποτελεσματικότητα μπορούμε να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο.», επισημαίνει χαρακτηριστικά


1 σχόλιο:

  1. να και ένα μορφωμένο παιδί που δεν πήρε πτυχία από ξένο κράτος.Καλή επιτυχία να έχει το κορίτσι και να βοηθήσει το χωριό της να αλλάξει εικόνα και πλάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)