Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Πανηγύρισε την άνοδο ο ΑΡΗΣ Λουτρακίου


Διπλή γιορτή για τον ΑΡΗ Λουτρακίου την Κυριακή στο γήπεδό του με το Γαρέφι . Μετά την νίκη με 5-0 τυπικά  ουσιαστικά ανέρχεται στην Α κατηγορία , ενώ έγινε κι η απονομή  του κυπέλου για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Λουτράκι κυριάρχησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μέχρι να ανοίξει το σκορ  στο 43΄έχασε τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες με τους  Σπρίτα, Γάτσο , Κόγιο και Γρηγοριάδη.
Στο 43΄ο Γρηγοριάδης έκανε το 1-0. Από κει και πέρα όλα απλοποιήθηκαν . Στο 60΄ο Κόγιος έκανε το 2-0΄Στο 83΄ο Σπρίτος το 3-0 και ο Γρηγοριάδης στο 87΄ το 4-0. Το Γαρέφι έπαιξε ανοικτά και φιλότιμα.
Διαιτητής Ατζαμιδάκης ( Μιχαηλίδης-Παρούτογλου) ΆΡΙΣΤΟΙ 

ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Μποτσφάρης, Καραδοδοσίδης, Μιτσάγγας, Κόγιος, Πλίσκας, Πλέσκας, Λε


μονίδης, Σπρίτος, Γρηγοριάδης, Γάτσος, Λιούγας,. Στην αποστολή ήταν ακόμα οι: Καρυπίδης, Ζέρζης, Παπαπέτρου, Καϊλάρης, Νούσκας Σπρίτας και Μάρος Παντελίδης
Ηρακλης γαρεφειου

Θ. Σίσκος,Χ. Μάρκου, Κ. Μάρκου, Μπίνος, Γιιάντσης , Μ. Μάρκου, Χ. Μάρκου, Γκιώσης, Πασχαλίδης, Καραμήτσος ,Κωνσταντινίδης. Στην αποστολή ήταν και οι:
Παρασκευάς , Τουρλάκης και Βασ. Μπίνος 


 Η ΑΠΟΝΟΜΉ 

 
Μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε η τελετή απονομής του κυπέλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος . Παρόντες ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Στέργιος Αντωνίου,ο β΄Αντιπρόεδρος Στάθης Τσαβδαρίδης, το μέλος του Δ,Σ. Σταύρος Χριστιανίδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ,ο Διευθύνων σύμβουλος  της επιχείρησης των  Λουτρών Πόζαρ και παλιά δόξα του ΑΡΗ Λουτρακίου Γιάννης Μπίνας και πολλοί φίλοι της ομάδας που είχαν δημιουργήσει από το ξεκίνημα του αγώνα καταπληκτική ατμόσφαιρα . 





Η προσπάθεια της διοίκησης υπό την προεδρία του Πασχάλη Νούσκα , των ποδοσφαιριστών , των φιλάθλων και γενικά του χωριού στέφθηκε με απόλυτη ε

2 σχόλια:

  1. Αρε Γάτσο πώς σε πάει η κίτρινη φανέλα σάν γνηδιος Αρειανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Na το καταλαβουν ολοι στο Ποζαρ, οι δυνατοτητες της ομαδας και της κοινωνίας του χωριού είναι για να έχει ομάδα σταθερά στην Γ΄Εθνική. Αυτό όμως προϋποθέτει η ομάδα να έχει ένα γηπεδο προδιαγραφών και διαστάσεων ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ. Με αυτό το ακατάλληλο για αγώνες γήπεδο η ομάδα θα βολοδερνει σε αυτές τις τοπικές κατηγοριες. Ο Αγωνιστικός χώρος οπωσδήποτε να ειναι εθνικών κατηγοριών (100 Χ 64 μέτρα) και να εχει αποδυτηρια και κερκιδες 500-1000 ατόμων. Αν δεν μπορουν να αποκτηθουν αυτες οι διαστάσεις στο ηδη υπαρχον γηπεδο, θα πρεπει να αναζητηθεί άλλος επαρκής χώρος, ωστε ο ΑΡΗΣ να πάει εκει που του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)