Κυριακή 7 Απριλίου 2019

Τους υποψηφίους Περιφ. Συμβούλους της ΠΕ Πέλλας παρουσίασε ο Χρ. Γιαννούλης στην Έδεσσα




   


Τις βασικές αρχές και τους οκτώ υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους της ΠΕ Πέλλας, του συνδυασμού «Στην Κεντρική Μακεδονία ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ»,
παρουσίασε το μεσημέρι της Κυριακής, στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Γιαννούλης.  

Ο Χρήστος Γιαννούλης τόνισε ότι αναγνωρίζει γενναιότητα στους υποψηφίους συμβούλους της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά», γιατί θα βγούνε μπροστά σε μια μάχη που θα διεκδικήσουν ψήφο, σταυρό και ελπίδα. "Είμαι ευγνώμων γιατί θα μεταδώσουν πράγματα απέναντι σε μια ενορχηστρωμένη κατάσταση, μια ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψέματος, λοιδορίας, παραπληροφόρησης, διαστροφής, ακόμα και στοχευμένης συσκότισης", σημείωσε.

 




Έκανε λόγο για δυνατούς χαρακτήρες που ρίχνονται σε μία πολύ δύσκολη μάχη, ιστορική και αναγκαία, που δίνεται και ατομικά και συλλογικά, υπογραμμίζοντας: «Τους αναγνωρίζω γενναιότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα. Τους ευγνωμονώ και τους ευχαριστώ για την απόφασή τους να κοιτάξουμε όλοι μπροστά για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Να κοιτάξουμε μπροστά για να δικαιώσουμε τον αγώνα και τις θυσίες μιας ολόκληρης παράταξης αυτός ο τόπος να γίνει καλύτερος».
 
Αναφερόμενος στους στόχους της  παράταξης του για την διοίκηση της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Γιαννούλης έκανε λόγο για  «μια Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση που υπερβαίνει τα όρια της τυπικής διαχείρισης και επαναπροσδιορίζει τον κοινωνικό και αναπτυξιακό της ρόλο, ως αυτόνομου και αποκεντρωμένου θεσμού δημοκρατίας».

Οι υποψήφιοι στην Π.Ε. Πέλλας

Οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι στην Π.Ε. Πέλλας, με τον συνδυασμό «Στην Κεντρική Μακεδονία ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», με επικεφαλής τον δημοσιογράφο Χρήστο Γιαννούλη, είναι οι εξής:

Χρυσή Γκαβανίδου, Διοικητική υπάλληλος, ΤΕΙ Θεσσαλονίκη
Βαγγέλης Κυριακού, Οικονομολόγος, Ειδικός Τουρισμού
Κατερίνα Κωστοπούλου, Δασκάλα Χορού
Γεώργιος Παπαδόπουλος, Πυροσβέστης
Άννα Σεμερτζίδου, Εκπαιδευτικός
Γεώργιος Σγορούδης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Γιώργος Σταυρίδης, Ελεύθερος Επαγγελματίας
Αναστάσιος (Νάσος) Τσιτερίδης Έμπορος.

Στην παρουσίαση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννης Σηφάκης, ο Συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Πέτρος Γάγκλιου και πολίτες από την περιοχή. Οι υποψήφιοι  στον χαιρετισμό τους έδωσαν και κάποια στοιχεία από το βιογραφικό τους.

5 σχόλια:

  1. καλα που ηταν ο συντονιστης για να παρουσιασει αυτους που τους γνωριζει η μανα τους και η γειτονισσα τους. secont φιλε μου και πολυ σας ειναι. Μπαγγη θα λετε και θα κλαίτε. Μαλλον του συντονιστή ηταν η ιδεα να μαζευτουν στο πολιτιστικό κέντρο, οπου χωράει 50 άτομα, για να μην φανεί η γυμνια στην αιθουσα της νομαρχίας,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tώρα κατάλαβα οι δήμιοι γιατί έκαναν δουλειά απομακρύνοντας υποψήφια η οποία θα έπερνε ψήφους όσο όλοι αυτοί μαζί, αλλά θα χρεονώταν σε έναν βουλευτή και αυτό δεν αρέσει στο σύστημα. Το κόμα αυτό διοικήτε από παράξενους οι οποίοι έχουν ψυχολογία του 3 % και δεν κατάλαβαν ότι είναι στην εξουσία και διαχειρίζονται τις ζωές των πολιτών. Δίνουν με συνεχόμενα λάθη , παραλήψεις την εξουσία στον ΤΖΙΤΖΙ.... στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρίς να έχουν ίχνος ντροπής. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να συγκρίνονται με το παρελθόν γιατί τους ευνοεί και για το μέλλον ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η Μπαγγή θα στηρίξει από άλλο πόστο.Μπράβο σε όλους τους ηρωικούς που τόλμησαν κόντρα στο ψέμα και τα fake news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλάμι η κοπέλα, έμεινε έξω από όλα, ας προσγειωθεί λίγο στη γη, καλό θα της κάνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ πίκρα. Δεν ξέρατε δεν ρωταγατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)