Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Συμμετοχή – Κάλεσμα Δήμου Σκύδρας στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece! – Let’s do it Skydra!».




Η μεγάλη, πλέον, οικογένεια της περιβαλλοντικής, εθελοντικής δράσης «Lets do it Greece», στην οποία ανήκει και ο Δήμος Σκύδρας, συγκεντρώνεται και φέτος την Κυριακή 7 Απριλίου 2019.

Την ημέρα αυτή, με την προτροπή και την ενθάρρυνση «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις» συμμετέχουμε  στη μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική σύμπραξη για να γίνει η χώρα και ο τόπος μας πιο καθαρός, πιο όμορφος, πιο ελκυστικός.
Ως Δήμος Σκύδρας με τη συνεργασία των πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων μας συμμετέχουμε και ταυτόχρονα προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο φορέα ή συμπολίτες μας να λάβουν μέρος στην υλοποίηση της εθελοντικής αυτής δράσης.
Τόπος συγκέντρωσης και συντονισμού ορίστηκε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Σκύδρας, όπου την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 κι ώρα 11:00’ προγραμματίζονται ανάλογες παρεμβάσεις καθαρισμού.  
Για κάθε σχετική πληροφορία αρμόδιος είναι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Θεοδοσίου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980414444.
Ας επιβεβαιώσουμε, λοιπόν, έμπρακτα, την ευαισθησία, το ενδιαφέρον και το σεβασμό μας για το περιβάλλον. «Let’s do it Greece! Let’s do it Skydra!».
                                                                                      
                                                                                                          Με εκτίμηση
                                                                                                   Κατερίνα Ιγνατιάδου
                                                                                                   Δήμαρχος Σκύδρας         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)