Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Τα Λουτρά πρόσφεραν 4 διαδραστικούς πίνακες στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου




Η Δημοτική Επιχείριση των Λουτρών σε κοινωνικό ρόλο στο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου με την προσφορά τεσσάρων διαδραστικών πινάκων δαπάνης 6000 €, για τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών.

Ενημέρωσα τον Διευθυντή του Σχολείου και τους εκπαιδευτικούς, καθώς και το Σύλλογο γονέων και τους μαθητές για την δωρεά και τον κοινωνικό ρόλο της Επιχείρισης των Λουτρών.

Ο Διευθυντής με ευχαρίστησε εκ μέρους του Σχολείου και τόνισε τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Αλμωπίας και η Επιχείριση των Λουτρών σε όλα τα αιτήματα της σχολικής κοινότητας.

Τους ενημέρωσα για τη συντήρηση του γηπέδου μπάσκετ, που από την κατασκευή του δεν είχε φτιαχτεί ο αγωνιστικός του χώρος.

Τα παιδιά μας ευχαρίστησαν γιά όλα. Η χαρά τους η μεγαλύτερη για εμάς ικανοποίηση.

Συνεχίζουμε κοντά στα παιδιά!!

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 











1 σχόλιο:

  1. Με τη σειρά λοιπόν και τα υπόλοιπα σχολεία της αλμωπιας να κάνουν καταγραφή τις ανάγκες τους και να αιτούνται απο τη δημοτική επιχείρηση σύγχρονες τεχνολογίες, αφου τα κριτήρια δωρεών δεν ειναι τουριστικού περιεχομένου και ειναι ανταποδοτικά προς όλους τους κατοίκους της αλμωπιας κ ολα τα παιδάκια έχουν ισα δικαιώματα στην εκπαίδευση!! Καλο θα ειναι τα αιτήματα να κατατεθούν και να εξεταστούν πεις τις εκλογές φυσικά! Υπάρχει χρόνος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)