Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




"ΔΕΙXΝΕΙ ΣΑΚΗ
 ΓΙΑ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ¨"

Την Κυριακή ψηφίζουμε τον Δήμαρχο Αλμωπίας για την επόμενη τετραετία. Τον Δήμαρχο που θα διαχειριστεί με μεγάλη προσπάθεια την ιδιαίτερη σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου, του οποίου οι 27 έδρες είναι ισόρροπα μοιρασμένες και δεν υπάρχει αυτοδυναμία. Ταυτόχρονα θα χαράξει την αναπτυξιακή πολιτική του Δήμου συμβάλλοντας με την προσωπικότητά του στη σύνθεση όλων των δυνάμεων και των τάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους μας. Μήνυμα συνεργασίας ,για να μπορεί να διοικηθεί ο τόπος μας. Ο νέος νόμος στην αυτοδιοίκηση δημιουργεί νέα δεδομένα, μια άλλη πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα όπου η διάθεση για προσφορά πηγαίνει «χέρι με χέρι» με τη διάθεση και την ικανότητα για συνεργασία.

Οι συμπολίτες μας πρέπει να διαλέξουν Δήμαρχο, που να μην διέπεται από αλαζονεία, ρεβανσισμό και στείρα πικρία αλλά να μπορεί να συνεργάζεται , να εμπνέει και να ενώνει. Πρέπει να πάμε μπροστά στην επόμενη μέρα, να ενώσουμε δυνάμεις απέναντι στα πολλά και πολλές φορές δύσκολα προβλήματα.
Ο συνδυασμός μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», κατά την τρέχουσα πενταετία εφάρμοσε ως Δημοτική Αρχή την πολιτική της, βελτιώνοντας μέσα από αυτή την καθημερινότητα των πολιτών μας, αλλά και προεκλογικά κατέθεσε με σεβασμό και αγάπη για τον πολίτη την πρότασή της με πρόγραμμα ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς δράσης.
Είμαστε εδώ μέχρι την εγκατάσταση της νέας Δημοτικής Αρχής στις 1/9/2019, να ολοκληρώσουμε το έργο μας, συμβάλλοντας στην ομαλή μετάβαση στη νέα πραγματικότητα.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλο τον κόσμο και τους συνεργάτες μου. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρους όρους, να υπηρετήσουμε τον πολίτη της Αλμωπίας στην εποχή του «Κλεισθένη» και να δώσουμε λύση στα αδιέξοδα, που δημιουργούνται στην εφαρμογή της απλής αναλογικής, για τα οποία είχαμε μιλήσει και αντιδράσει μέσα στα θεσμικά όργανα της αυτοδιοίκησης. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να συμβάλλουμε στη βελτίωση των δεδομένων της καθημερινότητας του πολίτη.
Πάμε λοιπόν μπροστά, με γνώση και εμπειρία, ενώνοντας δυνάμεις για το αύριο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Ενωμένοι για την Αλμωπία της Καρδιάς μας.!!!

29 σχόλια:

  1. Πικρία στο φουλ τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ο υπερανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο καλό και καλό μάθημα.
    Σε κέρδισε η εκπαίδευση!
    Αχαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους καταλογισμους θα συνεργαστείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι μπραβο Γεωργιου Βαφειαδης αντιδημαρχοι
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη ο οδηγος του δημαρχου θα γινει αντιδημαρχος ? ε ρε σιο ε βα εξελιξη

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή οι λίγοι μορφωμένοι αυτού του τόπου ζητούν από εμάς τους πολλούς αγράμματους να τούς ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσανταλη παρε ξεκαθαρη θεση στηβ συμμαχια εναντιον σου ολα τα αλλα ειναι κουφια λογια
    ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Νεα Δημοκρατια το ξερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις εθνικες εκλογες θα κανει περιπατο ο Συριζα αφου και ο Μπινος στηριζει το ψηφοδελτιο του οπως ο ιδιος μαζι με Μπατση βαφτισαν
    χκτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλ αυτούς που κατηγορούσε λόγω δήθεν εθνικών θεμάτων!!!τώρα εκεί πάει και γλύφει...εμ γιαυτό έχασες μήτσεεεε. Ποτέ δεν έκανες πολιτική αρχών, αλλά μόνο εξυπηρέτησης του εαυτού σου..μόνος σου ξεφτιλίζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτος απο συριζα τωρα και νδ. Αχ τι κανει το καλαμι. Νιαου νιαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τη Κυριακή πολυ το κλάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οι δύο είναι στο σύστημα συγκαλυψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άντε νεοδημοκρατακια τώρα αντε αγκαλιτσα με τα πασοκακια διχασατε το κόσμο με δεξια και αριστερά και τωρα χέρι χέρι αρε κατακαημενε νεοδημοκρατη.......Το πασοκ ειναε εδώ με τον Μπινο αρχηγο.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς ενημέρωση σκληρά εργαζόμενων και ανέργων ,συνταξιούχοι του δημοσίου και βολεμενοι θαμώνες καθημερινά των καφέ νοιάζονται για το καλό μας κοιμηθείτε ήσυχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι ΑΝΕΛ στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπινος με τα κατοικίδια που μόνο γαβγίζουν στηρίζουν Σακη. Η πορεία του μάλλον είναι πλέον γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Αλεξης οταν ελεγε για υποκριτες πατριδοκαπηλους με μανδυα Μακεδονομαχου,ειχε δικιο ,παντα εχει δικιο ο Αλεξης
    χκτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο υποκόμης του μπινου τώρα άλλαξε την παραμυθα και πάει ανοιχτά με τον μουστάκια ναουμε,γελάνε και τα τσιμέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χρειάζεται κομματικές σημαίες. ξυπνήστε.συγχαρητηρια μπινο για την στάση σου, είσαι λογικός και αξιοπρεπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΜΑΤΙΚΟΣΥΝΤΗΡΙΤΕΣ ΣΗΡΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καθαρές κουβέντες Σάκη , τι συμφωνήσατε με τον Μπίνο ? ή ... ότι είπαμε τα αφήνουμε πίσω μας όπως είπε και ο μεγάλος πολιτικός Χουρσόγλου και προχωράμε μπροστά για το καλό το δικό μας !.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ολα για τη τσεπη και τη σύνταξη. Κατι ξέρει. 4+4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάντα με τούς νέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το 2019 για να έμεινες με ένα απολυτήριο λυκείου , νέος άνθρωπος , σημαίνει εγκεφαλική αδυναμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπίνο σε έκαψε ο βαφειάδης. Και στο κατ..μα από πίσω σε είχε με την κάμερα. Ώσπου σας βαρέθηκε ο κόσμος και σου έριξε μαύρο. Δείχτηκες ψόφιος για εξουσία, αλαζόνας και ματαιόδοξος. Δεν λέω μπορεί κάτι να έκανες. Αλλά όμως ο βίος και η πολιτείας σου τα μαύρισε, ιδιαίτερα ο προσωπικό σου φωτογράφος. Την άλλη φορά που θα κατέβεις δήμαρχος να προσέξεις. Φίλος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπινος ΠΑΣΟΚ ηλεκτροσόκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ουδείς μωροτερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι! Το απόλυτο δίδυμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)