Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ύμνησε τον εαυτό της η Θ. Τζάκρη




 ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Ξεπερνώντας ακόμα και τις παλιές ελληνικές ταινίες , η Θ. Τζάκρη έπλεξε  μόνη της  το εγκώμιό της σε συγκέντρωση που έκανε στην Δυτική Αλμωπία. Απουσία των τοπικών ΜΜΕ , για να μην έχουν ιδία άποψη για την σύναξη , τα οποία  « βομβάρδισε αργότερα με δελτία τύπου, αναφέρθηκε σε μία σειρά δήθεν επιτευγμάτων  της  για την περιοχή , τα οποία είχε πολεμήσει λυσσαλέα και που χάρη  στον Γιάννη Σηφάκη παρέμειναν στην περιοχή.
Παρακολουθόντας με ενδιαφέρον την ομιλία της Θ. Τζάκρη
Ξαναθυμήθηκε  την ‘  «ντόπικη « καταγωγή της  όπως κάνει προεκλογικά , αλλά ξεχνάει μετεκλογικά , ζητώντας εκ νέου στήριξη. Για να φανεί μάλιστα γενναιόδωρη  και να κάνει τον κόσμο να νοιώσει υποχρεωμένος , τους πρόσφερε από ένα ποτό , κοστολογώντας πιθανώς τόσο την αξία της ψήφου τους.
Μέχρι τελευταία στιγμή είχε την αγωνία μήπως εμφανιστούν τοπικά ΜΜΕ και της κάνουν ενοχλητικές    ερωτήσεις.
Για μια ακόμα φορά η στάση της ήταν αλαζονική και πολύ μακριά από την απλή  και ανθρώπινη κεντροαριστερή πολιτική και πρακτική του κόμματος που την φιλοξενεί.. Απέδειξε περίτρανα ότι την ενδιαφέρει  το προσωπικό της μέλλον και τίποτε άλλο΄. Το σύνολο του κόσμου έφυγε απογοητευμένο  μέχρι και αγανακτισμένο  από την συμπεριφορά της .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)