Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Ενημέρωση υποψηφίων βουλευτών για τον θεραπευτικό τουρισμό




T

ις εξελίξεις στον θεραπευτικό τουρισμό, το χαμηλό λουτρικό επίδομα, τις κλειστές λουτροπόλεις και πολλά άλλα θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία των ελληνικών λουτροπόλεων, ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, τους υποψήφιους βουλευτές που έχουν στην περιοχή της διοικητικής ευθύνης τους ιαματικές πηγές και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πανελλήνιου Συλλόγου για ενημέρωση.
Η ανοιχτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη και στην πρόσκληση ανταποκριθήκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στην Α Θεσσαλονίκης Νίκος Ξυλούρης και Μαρία Καρεκλίδου, ενώ αρκετοί υποψήφιοι ενημέρωσαν ότι λόγο υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν σε αυτήν την πρόσκληση.
Στην έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ανέστης Αναστασιάδης ενημέρωσε για τις τρέχουσες δραστηριότητες του συλλόγου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πρόβλημα του μικρού ποσού του λουτρικού επιδόματός δίνεται στους ασφαλισμένους, ενώ έκανε και εκτενή αναφορά στα επιμέρους προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές λουτροπόλεις.
Ο κ. Αναστασιάδης ενημέρωσε, επίσης τους υποψήφιούς βουλευτές, αλλά και τα παριστάμενα μέλη της διοίκησης για την δράση της επιτροπή που συστάθηκε για την διανομή του ιαματικού νερού και για άλλες χρήσεις και σημείωσε ότι από την ενημέρωση που είχε από την αρμόδια Υπάλληλο του Υπουργείου, ότι αυτή η επιτροπή παράδωσε το πόρισμα και την πρόταση της στην Υπουργό Τουρισμού και από εκεί και πέρα το όλο θέμα δεν είχε κάποια άλλη εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)