Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Προσαγωγές και τραυματίας στην ομιλία του Νάσου Ηλιόπουλου στα Γιαννιτσά


Συνεχίζονται οι αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις σε ομιλίες  στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Την Κυριακή  στα Γιαννιτσά   
     μίλησε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ένα ζευγάρι, ο σύζυγος με το παιδί και την έγκυο γυναίκα του, σήκωσαν μια ελληνική σημαία που πάνω έγραφε: «Η σημαία της πατρίδας μου, είναι αυτή κ. Ηλιόπουλε. Η Μακεδονία είναι ελληνική» ως αντίδραση στις πρόσφατες δηλώσεις του υπέρ gay και ΛΟΑΤΚΙ πως: «Η σημαία της πατρίδας μου είναι πολύχρωμη» και προεκλογικά, σε συνάντηση με μέλη και συλλογικότητες της LGBTQI+ κοινότητας ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας έλεγε: «θα είναι τιμή μου να τελέσω τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων».
Τη στιγμή που ‘’σηκώθηκε’’ η σημαία από το ζευγάρι, δημιουργήθηκε το επεισόδιο, με άγνωστο ηλικιωμένο που άρχισε να χτυπάει τον άντρα… και στη συνέχεια κατέληξε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ενώ έγιναν 3 προσαγωγές από την Αστυνομία!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η ‘εγκυος σύζυγος  πανικοβλήθηκε και φώναζε, βλέποντας να χτυπούν τον άντρα της: “Δεν μπορεί ο καθένας να προσβάλλει τη σημαία της πατρίδας μας και αυτό θέλαμε να δείξουμε, τίποτα περισσότερο…”.
Η είδηση μάλλον είναι ότι  ένας …ηλικιωμένος κατάφερε να δείρει έναν πολύ νεώτερο του  και μάλιστα αγωνιστή

3 σχόλια:

  1. Να υποθέσω ότι ο μπατριώτης θα πάει τώρα και σε συγκέντρωση του Κωστάκη του Μπαϊρακταροθαμώνα και θα διαμαρτυρηθεί αναλόγως μετά την δημοσίευση της επιστολής του στον Μπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε στα Γιαννιτσά ούτε πουθενά τσάκιστε τους αντιφασίστες σε κάθε γειτονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μικρή Λουλού τα σημαιάκια σου και στη συγκέντρωση του Κώστα του Μπιφτεκοπνήχτη για να βροντοφωνάξεις η Μακαιδωνήα ήνε αιληνικιά.
      Και να φτιάχνεις βαλίτσα για Κορυδαλλό.

      Διαγραφή

(3)