Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Τιμωρούν την Πέλλα



Την εξαιρούν από ευεργετικά μέτρα
ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ




Εξαιρούν την Πέλλα από το μέτρο  της παράτασης και αναστολής για την καταβολή βεβαιωμένων οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων προς τις Δ.Ο.Υ. μέχρι τις 10-1-2020 το οποίο προς το παρόν  αφορά μόνο τους Δήμους της Ημαθίας και της Χαλκιδικής.
Η ρύθμιση  πολύ ορθά  αφορά  τους  Δήμους Αλεξάνδρειας, Βέροιας και Νάουσας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, καθώς και στους Δήμους της Χαλκιδικής, με στόχο τη διευκόλυνση στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από τη θεομηνία της 10ης Ιουλίου. Βάσει της απόφασής  αυτής η προθεσμία για την καταβολή των βεβαιωμένων στην Δ.Ο.Υ. οφειλών παρατείνονται μέχρι 10 Ιανουαρίου 2020.

Ωστόσο  από το αυτονόητο αυτό μέτρο εξαιρέθηκαν οι Δήμοι της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αν και επλήγησαν εξίσου από ακραία καιρικά φαινόμενα.
Είναι πολύ περίεργο που οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν έχουν φέρει καμία αντίρρηση  ώστε η κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός να πράξει το  και να επεκτείνει απόφασή  με την οποία   να παρατείνεται και αναστέλλεται η καταβολή βεβαιωμένων οφειλών και στους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (Πέλλας, Έδεσσας, Σκύδρας και Αλμωπίας), η οποία στο σύνολό της επλήγη επίσης από την θεομηνία της 10ης Ιουλίου που έπληξε την Ημαθία και την Χαλκιδική και κατά τη φετινή χρονιά επλήγη πολλάκις (τετράκις και πεντάκις κάποιες περιοχές) από ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειες (και μάλιστα όχι μόνο στη φετινή παραγωγή αλλά και στο φυτικό κεφάλαιο των δενδροκαλλιεργειών) και στις αγροτικές υποδομές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ήδη αρνητικές επιπτώσεις στην κοινωνική και οικονομική ζωή των κατοίκων της Πέλλας.

3 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει.
    Σημασια εχει οτι σωσαμε τη Μακεδονια μας.
    Παμε ολοι μαζι(παπαδες, δεσποταδες,πατριωτικολεβεντες, χουντικοι, νεοναζι, απατεωνες)
    Η Μακαιδωνηα ηναι Αιλοινικει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρο εισαι δυνατό δημοσιογραφικό λαγωνικο, την πελλα την τιμωρεί εδω και δυο χρόνια η διορισμένη αντιπεριφερειάρχης, η οποία δεν κήρυξε τους δήμους σε κατάστασή έκτακτης ανάγκης σε αντίθεση με τον τον αντιπεριφερειάρχη της Ημαθίας που έκανε το αυτονόητο.Αντε να φεύγει,αρκετό κακό έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Πέλλα τιμωρείται από μόνη της εκλέγοντας τους ίδιους και πάλι τους ίδιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)