Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Αναγέννηση για το ποδόσφαιρο των Γιαννιτσών


Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 θα αποτελεί μια πολύ σημαντική μέρα ιστορικής σημασίας  για το Γιαννιτσωτικό ποδόσφαιρο.

Η ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Αθλητικός σύλλογος Γιαννιτσών ,όπου μετέχει στην Γ’ εθνική, αποτελούν από σήμερα μια ομάδα, μια που επιτεύχθηκε η περιβόητη συγχώνευση -  συμφωνία των 2 πλευρών.
Μετά από συζητήσεις και έντονες  ζυμώσεις που προηγήθηκαν , οι 2  πλευρές βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία την Αναγέννησης, παρουσία του προέδρου της ομάδας κ Σαββουλίδη και του προέδρου του Α.Σ. κ. Δανιηλίδη παρόντος και  του κ. Βασίλη Τοψή που ηγήθηκε τις διαπραγματεύσεις. Μετά από εποικοδομητική συζήτηση αποφασίσθηκε από κοινούγια το καλό του ποδοσφαίρου της Πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να προχωρήσει η  συγχώνευση των 2 ομάδων. Έτσι η Ιστορία , συναντά το μέλλον και το Γιαννιτσώτικο ποδόσφαιρο, ενωμένο προχωρά,  με στόχο και σκοπό την Αναγέννηση του.
Η συγχώνευση των 2 ομάδων με το ΑΦΜ Του Α.Σ. αναμένεται να προκαλέσει έκρηξη χαράς και ικανοποίησης στο ποδοσφαιρικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών , μια που ήταν επιθυμία όλων των φιλάθλων.
Έτσι ενωμένοι  και δυνατοί θα προσπαθήσουν πλέον μαζί σαν μια ομάδα να έρθει ξανά η ποδοσφαιρική ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο ποδόσφαιρο της Πόλης των Γιαννιτσών , άλλα και της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Γιαννιτσών.

Γ. Χατζηχρήστος










Νεα μεταγραφη Γιαννιτσα με τον Ραφαήλ Σούκιας

Εισερχόμενα
x

Maties Pellas info@matiespellas.gr





Νέο μεταγραφικό χτύπημα από Γιαννιτσά
 που πήραν τον Ραφαήλ Σούκιας

Ακόμα έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, ανακοίνωσε και επίσημα η ομάδα των Γιαννιτσών, πρόκειται για τον 25 χρόνο Ραφαήλ Σούκιας 9/3/1994, μέσο -επιθετικός που έχει ύψος 1:82 και βάρος  76 κιλά.
Ο ημαθιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τη Βέροια, και στη συνέχεια έκανε το άλμα στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
Στην Κ20 του Ολυμπιακού αγωνίστηκε βασικότατος  τρία χρόνια, με  τους Νέους του Ολυμπιακού όπου  πανηγύρισε και τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ το πιο σημαντικό ήταν ότι έφτασε στους "8" του Next Gen Series, με την ομάδα αυτή.

Ο Σούκιας έγραψε τη δική του ιστορία με την U-20 του Ολυμπιακού αφού σημείωσε το πρώτο ευρωπαϊκό γκολ της ακαδημίας των "ερυθρόλευκων" σε επίσημη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συγκεκριμένα, είχε κάνει το 1-0 με την Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το NextGen Series στο τελικό 2-0 του Ολυμπιακού!


Επόμενο βήμα, η μεταγραφή του στον Πλατανιά (1 συμμετοχή στη Super League και μία στο Κύπελλο Ελλάδος) με ενδιάμεσο δανεισμό στον ΑΟ Χανιών.
Στην συνέχεια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών, έπαιξε με   απόλυτη επιτυχία  στον Θεσπρωτό, Δίστομο και πέρσι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος  στην Νίκη Αγκαθιάς.
Έχει χριστεί στο παρελθόν 13 φορές διεθνής με τις μικρές Εθνικές, ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ.
Ο Σούκιας είναι η 2η μεταγραφή έμπειρου ποδοσφαιριστή θα ακολουθήσουν άλλες 8 τις επόμενες μέρες από τον φιλόδοξο σύλλογο των Γιαννιτσών.
Η διοίκηση των Γιαννιτσών τον καλωσορίζει στην ομάδα και του εύχεται να έχει μια πολύ καλή χρονιά με υγεία.

















2 σχόλια:

  1. κοσμογυρισμένο το παιδί, για να παίζει εχουν πληρωσει αρκετά οι δικοι του, καιρος να βγαλει κατι, ομως λεφτα δεν υπαρχουν πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)