Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ενστάσεις κατά των εκλογών στο δήμο Πέλλας κατέθεσαν Θ. Θεοδωρίδης και Στ. Καστερίδης


Ενστάσεις κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Γιαννιτσών που ανακήρυξε τους επιτυχόντες συνδυασμούς και υποψηφίους στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Πέλλας,
κατέθεσαν εκπρόσωποι των συνδυασμών «Πέλλα Μπροστά» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη και «Πέλλα, Δήμος Για Όλους», με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη.

Οι δύο ενστάσεις θα εκδικαστούν άμεσα από το τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Βέροιας (σε κάθε περίπτωση μέσα στο καλοκαίρι) και στρέφονται κατά της απόφασης με την οποία ανακηρύχθηκαν οι επιτυχόντες και οι επιλαχόντες συνδυασμοί και οι υποψήφιοι κάθε συνδυασμού που εκλέχθηκαν ως τακτικοί ή αναπληρωματικοί, βάσει του σχετικού πίνακα των αποτελεσμάτων ο οποίος ενσωματώθηκε σε αυτή.

Η ένσταση από την πλευρά του Θεοδ. Θεοδωρίδη κατατέθηκε την περασμένη Παρασκευή από τον πληρεξούσιο δικηγόρο της παράταξης, Θεοχάρη Αγγελίδη, καθώς με την υπόθεση ασχολήθηκε το δικηγορικό του γραφείο.
Η ένσταση από την πλευρά του Στάθη Καστερίδη κατατέθηκε χθες Πέμπτη στο πολυμελές Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, από την πληρεξούσια δικηγόρο της παράταξης και εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλο Πέλλας, Αναστασία Δαρδανελιώτη, η οποία, από νομικής πλευράς, ασχολήθηκε ενδελεχώς με την διεξαγωγή και το αποτέλεσμα των εκλογών.

Οι λόγοι της ένστασης περιγράφονται αναλυτικά στο δικόγραφο και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν να κάνουν με την παράβαση νόμου κατά τη διεξαγωγή της εκλογής ή κατά την εξαγωγή του εκλογικού αποτελέσματος ή κατά την ανακήρυξη των υποψηφίων συνδυασμών ή κατά την ανακήρυξη των επιτυχόντων και επιλαχόντων συνδυασμών και των προσώπων που ανήκουν σε αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)